LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 11 feb 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 11 feb 2022

  • Vanmiddag om 13:30 uur presentatie daytrading in Best. Wil je daar nog bij zijn, bel me dan even op 06-29067997. Er belde gisteren iemand af.
  • De inflatie in de VS is op 7,5% gekomen. Het begint nu toch wel serieus te worden. Beleggers in de VS vonden dat ook. Nadat het cijfer bekend werd, doken de beurzen in het rood. Ook de FED is niet blij met de hoge inflatie. Ze wilden ‘iets’ meer inflatie, maar dit begint toch wel pijnlijk te worden. Op die manier
  • De factcheckers van Facebook dachten dat ze wel even een medisch stuk van een zeer gerenommeerde medisch instituut (BMJ) konden factchecken. Non medici die medische wetenschappers gaan vertellen wat waar is en wat niet. Het stuk waar het over gaat werd op Facebook gedeeld en vervolgens dus door Facebook geweerd. Geen goede zet van Facebook. Facebook heeft blijkbaar een eigen agenda en wil het nieuws kleuren. Andere wetenschappers hebben ook naar het stuk gekeken en geen fouten of misleidingen in het stuk kunnen vinden. Dit gaat als censuur dus veel te ver. Facebook heeft als excuus aangegeven dat het artikel erg snel werd opgepakt door anti-vaccers. Dát is dus het probleem… Moet je daarom een goed artikel van het netwerk halen? Wetenschappers voelen nu ineens ook de pijn van gecensureerd worden. Ze spreken er schande van.
  • Rusland en Oekraïne… Waarom zou Rusland een inval wagen? Dat zal ze alleen doen als de voordelen groter zijn dan de huidige nadelen. Vraag je dus af wat de nadelen voor Rusland kunnen zijn.
  • Binance heeft een 200 miljoen belang genomen in uitgeverij Forbes. Forbes wil binnenkort via een SPAC een beursnotering gaan realiseren. Binance neemt de helft van de toezegging van een institutionele belegger(s) over.
  • Een online bijeenkomst van Samsung in de metaverse liep niet echt lekker. Veel gebruikers konden de weg in de metaverse niet vinden. De opzet was makkelijk te volgen voor gamers. Anderen die geen ervaring met gamen hebben, begrepen niet welke handelingen van hen verwacht werden en verdwaalden en haakten af.
  • Stand van zaken uraniumaandelen. Ik maakte gisteren een video:
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *