LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 11 april 2024

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 11 april 2024

  • Het heeft even geduurd, maar ik heb het eindelijk voor elkaar om de URL www.beursinbeeld.nl te verwijzen naar mijn video kanaal. Er bleek een hardnekkig DNS probleem te bestaan en ik ben echt veel te lang bezig geweest om dat op te lossen.
  • Gisteren wist het aandeel NEO Finance 12 cent te stijgen. Voor het eerst sta ik weer op mijn aankoopkoers! Het aandeel is niet zo populair. Dat komt omdat het bedrijf niet als erg sexy gezien wordt. Ze maken echter wel winst, maar dividend zit er nog niet in. Het bedrijfsmodel is interessant als belegger, de aandelen zijn dat niet.
  • Gisteren verloor Tesla weer eens ruim 3% aan waarde. De Chinese concurrenten beginnen het bedrijf serieus pijn te doen. De swung is er een beetje uit.
  • In de VS blijft men toch bang dat de inflatie hardnekkig iets te hoog blijft. De FED durft daarom de rente niet te verlagen. De rente op 10 jarige staatsleningen liep daarop op tot boven 4,5%.
  • Alibaba’s oprichter Jack Ma liet weer van zich horen. Hij prees de Chinese overheid en daarop gingen aandelen Alibaba in twee dagen zo’n 5% in waarde omhoog. De aandelen ogen goedkoop. Misschien iets om eens een video over te gaan doen.
  • Een ander aandeel waar ik een video analyse over wil doen is Amazon. Dit lijkt me een heel leerzame video te kunnen worden. Ik ga het overwegen.
  • Een olie analist is van mening dat de prijs per vat deze zomer wel eens naar de 95 dollar kan gaan… Zo kan ik ook wel voorspellingen doen… Gezien de successen van Oekraïne in Ruslands’ olie sector EN de verstoring rondom Jemen lijkt me ‘de kans’ inderdaad vrij groot dat we wel momenten gaan zien dat de olie prijs rond de 95 dollar per vat gaat komen.
  • De afgelopen maand haalde mijn video kanaal 1.757 nieuwe abonnees en werd er 546.000 keer naar een video gekeken. Dit was goed voor 2,4 miljoen kijkminuten! Ik ben er heel blij mee. Het video kanaal groeit daarmee van alle kanalen waarmee ik communiceer het hardst. Hier is mijn video kanaal. Als je het nog niet kent, kom eens kijken!
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *