LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 1 sept 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 1 sept 2021

  • In Nederland lijkt de vorming van een nieuw kabinet onmogelijk te zijn. Naar mijn idee is er maar één ding over… nieuwe verkiezingen.
  • Hoe veel bedrijven gaan er failliet als de Corona steun komt te vervallen ZONDER dat de restricties weggenomen worden? Dat is de vraag waar Nederland mee geconfronteerd gaat worden. Er is één geluk voor de medewerkers van getroffen bedrijven. Er is namelijk heel veel vraag naar werknemers. Je hebt dus snel ander werk.
  • 23 miljoen euro is het bedrag dat de grootste Amerikaanse tech bedrijven hebben uitgegeven aan lobbywerk in Europa. Ook de info van de lobbyisten is vaak fake news dat onze politici voorgehouden wordt. Ze zijn niet of amper in staat het van echte info te onderscheiden omdat echte info geen lobbyisten en geen 23 miljoen heeft.
  • India is het eerste land dat formeel in gesprek is met de Taliban. Het gaat India om het vrije reizen van haar onderdanen die in Afghanistan verblijven en om de garantie dat Afghanistan geen vrijplaats voor terroristen gaat worden.
  • Twee hoge FDA vaccin leidinggevenden verlaten de FDA uit frustratie over invloed vanuit het Witte Huis op de snelheid waarmee nu zaken doorgevoerd worden. Dit is geen goede zaak voor de geloofwaardigheid van de FDA en haar rapporten.
  • Walmart gaat in de VS 20.000 werknemers aannemen om de verwachte drukte rond de feestdagen door te komen. Het bedrijf stelt dat het om vaste banen gaat. Dat mag met een korrel zout genomen worden in de VS. Vast tijdelijk… Het gaat vooral om banen in de distributie centra. Daar is moeilijk personeel voor te vinden, want het zijn gewoon geen leuke banen en de betaling is minimumloon.
  • De goudprijs is weer comfortabel boven de 1800 dollar per troy ounce gekomen. Goud999 heeft haar aanbod van gratis opslag voor nieuw gekocht goud of zilver verlengt tot 1 januari 2022. Kijk hier
Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *