LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 1 dec 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 1 dec 2020

mondkapje plicht in Nederland
  • In Arizona en Wisconsin zijn de uitslagen nu ook definitief vastgesteld. Beide staten zijn naar Biden gegaan. Er is nu nog vijf dagen de tijd om bezwaar aan te tekenen tegen de uitslag.
  • Exxon heeft aangekondigd dat er enorme afschrijvingen gaan komen vanwege wat ze noemen de implosie van de energie markt door de Corona crisis. Alleen al op de gasvelden in Noord Amerika zal bijna 20 miljard dollar worden afgeschreven. Het aandeel Exxon verloor gisteren 5% aan waarde.
  • De staatsaanklager van New York heeft de familie Trump laten weten dat er onderzoeken komen naar de nodige zakelijke handelingen van de familie.
  • Biden heeft een managing director van Blackrock als Director of the National Economic Council benoemd. Zijn specialiteit binnen Blackrock is duurzame energie. Het kan maar zo zijn dat we daarmee een heel duidelijke richting gesignaleerd gekregen hebben. Doe er wat mee!
  • In dollars gemeten is bitcoin gisteren heel even voorbij de hoogste koers van 2017 gekomen. Het werd ook nu nét geen 20.000 dollar. Hoogste koers was nu 19.864 dollar. in 2017 was het 19.783 dollar.
  • Een ondernemer die het Trump team 2,5 miljoen dollar gaf om de rechtszaken te starten, wil nu zijn geld terug omdat hij zich bedrogen voelt door team Trump. Maar liefst 38 zaken werden door team Trump gestart en nog voor het bij de rechter kwam weer ingetrokken. De ondernemer krijgt nu geen reactie meer van Team Trump en heeft ze nu daarom aangeklaagd voor het totale bedrag. Ik hoop van harte dat de rechter de ondernemer laat weten dat hij de bomen in kan. Team Trump heeft het geld voor de (verloren en ingetrokken) rechtszaken gebruikt. De ondernemer heeft dus pech.
  • Vandaag is ook in Nederland de mondkapjesplicht ingevoerd. Helaas is het nu verboden om met werkende mondkapjes winkels in te lopen. Er is één aanbieder waarvan ik weet dat die wel een maas in de wet heeft gevonden. Deze mondkapjes werken wel EN zijn legaal. Klik hier
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *