LADEN

Typ om te zoeken

Zo eenvoudig is profiteren van dalende koersen!

Laatste Nieuws

Zo eenvoudig is profiteren van dalende koersen!

Het is eigenlijk niet te geloven dat een in principe zo eenvoudige strategie zoveel vragen kan oproepen. We hebben er uiteraard geen probleem mee om al uw e-mails te beantwoorden (blijft u vooral mails sturen als u een vraag hebt) en we proberen uw mails ook altijd binnen één werkdag te beantwoorden. We kregen uit die mails echter heel vaak de indruk dat mensen een strategie als WoensdagTrader veel moeilijker maken dan het werkelijk is. Daarom hieronder nog even wat extra uitleg. Zo eenvoudig is profiteren van dalende koersen!
Het is eigenlijk niet te geloven dat een in principe zo eenvoudige strategie zoveel vragen kan oproepen. We hebben er uiteraard geen probleem mee om al uw e-mails te beantwoorden (blijft u vooral mails sturen als u een vraag hebt) en we proberen uw mails ook altijd binnen één werkdag te beantwoorden. We kregen uit die mails echter heel vaak de indruk dat mensen een strategie als WoensdagTrader veel moeilijker maken dan het werkelijk is. Daarom hieronder nog even wat extra uitleg.
 
Het allereerste wat belangrijk is
Je kiest een bedrag. Bij ieder signaal leg je voor 1/15e van dat bedrag een order in. Een portefeuille dus van 15 aandelen. Iedere week smijt je wat aandelen uit die portefeuille en komen daarvoor andere in de plaats. Beleggen met structuur zoals dat eigenlijk altijd belangrijk is. En doodsimpel.
 
Niet zomaar eigenwijs doen
Het allereerste waar we bij WoensdagTrader rekening mee houden is de algemene beurstrend. Als de beurstrend stijgend is, gaan we niet proberen geld te verdienen aan dalende koersen. Als die dalend is gaan we niet eigenwijs zijn en proberen geld te verdienen aan stijgende koersen, behalve als het echt nodig is om eigenwijs te zin. Om te bepalen wat we gaan doen, hoeven we dus alleen maar naar de algemene beurstrend te kijken, en daar vooral niet zomaar tegenin te gaan.
 
Dat zorgt er automatisch voor dat je nooit slachtoffer kunt worden van een enorme beursdaling. Zodra de beurstrend zich wijzigt, passen wij ons aan. Er zijn drie verschillende manieren om hiervan te profiteren, zie www.woensdagtrader.com. U legt uzelf bij inschrijving echter nooit vast bij één van deze drie varianten. Hieronder richten we ons even specifiek op WoensdagTrader-Trend.
 
Nu is de beurstrend dalend
We zijn alleen eigenwijs als het echt nodig is, en dus betekent een dalende beurstrend dat we met WoensdagTrader-Trend inspelen op dalende koersen. Ik zal u hiervan een voorbeeld geven.
 
Op 28 januari zagen we dat voor Bank of America de winstverwachting fors neerwaarts was aangepast.
We verkochten het aandeel voor $7,64.
Afgelopen woensdag hadden we een signaal om de positie weer te sluiten. We kochten het aandeel terug op $5,16.
Achteraf te vroeg, maar daar hebben we geen moeite mee.
We hadden 32% winst in drie weken.
 
En zo zijn er nog een paar. Hoe simpel kan iets zijn? Natuurlijk gaat het niet zo bij alle aandelen. Op andere behalen we kleine winsten en op weer anderen lijden we verlies. Gemiddeld echter leidde deze simpele tactiek van ons aanpassen aan de beurstrend dit jaar als tot ongeveer 20% winst.
 
Winst maken terwijl de rest verlies lijdt
U kunt zich misschien wel indenken hoe onze abonnees zich voelen. Iedere woensdag wat aan- en verkooporders inleggen en enorme winst maken terwijl de hele wereld verlies lijdt. Ik geef u hier even de laatste drie periodes waarin WTR-Trend inspeelde op dalende koersen.
 
11jun08 tot 9jul08: beurs daalde met 7%
20aug08 tot 12okt08: beurs daalde met 23%
12jan09 tot nu: beurs daalde met 13%
 
Mijn vraag aan u is dan ook: Hoe wilt u beleggen in periodes zoals hierboven, waarin de beurs daalt?
 

Of de beurs nu stijgt of daalt. Geen probleem!
Maar het belangrijkste van alles is het volgende: de WoensdagTrader abonnee maakt zich niet druk om welke richting de beurs de komende tijd op gaat. Daalt de beurs verder? Prachtig. Komt er een fors herstel? Ook goed.
 
Maar let op! We hebben uiteraard niet iedere zes weken 20%. Er zijn ook periodes waarin niets wordt verdiend. We zijn geen tovenaars. Punt is echter dat er altijd weer een periode aanbreekt, waarbij je het gevoel hebt dat alles vanzelf gaat. Een WoensdagTrader abonnee heeft zo’n periode alleen vaker dan een andere belegger. Het is dus eigenlijk een kwestie van de signalen volgen en dat blijven doen. 65% per jaar gemiddeld voor WTR-Trend.
 
Ook ú kunt vanaf nu beleggen op een manier waarbij u zich niet langer druk maakt over of de beurs gaat stijgen of dalen.
Als het u ook een goed idee lijkt om dat vanaf vandaag te doen, schrijft u zich dan snel in voor WoensdagTrader-Trend

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *