LADEN

Typ om te zoeken

Woekerpolissen

Laatste Nieuws

Woekerpolissen

Er is één ding dat in Nederland nu alsnog keurig geregeld wordt en dat is het dossier "woekerpolissen". In het verleden werden vaak in combinatie met hypotheken producten door verzekeraars verkocht waaraan een veel te hoge kostenberekening hing. Dan nog kan je zeggen dat consumenten maar beter hadden moeten lezen, maar dat is te makkelijk. Veel van de ‘vaste’ kosten werden namelijk niet benoemd en uiteindelijk konden bij heel wat producten de consumenten in feite nooit winst maken. Als uitgever van een dergelijk product ben je dan in feite een oplichter, want je doet een belofte van winst waarvan je als uitgever weet dat dit gewoon niet waar kan zijn.
Op het moment dat ik dit dossier van harte ondersteunde toen Vereniging Eigen Huis, Vereniging Effecten Bezitters en andere consumenten verenigingen zich ermee gingen bemoeien, kreeg ik zowel bijval als negatieve reacties. Er waren lezers van de nieuwsbrief die het allemaal maar onzin vonden.
Nu dat de grootste partijen toch deals hebben gemaakt is wel duidelijk geworden dat heel deze zaak ook de verzekeraars niet lekker zat. Men is simpelweg te ver gegaan en in een gezonde samenleving wordt dat dan gecorrigeerd. Had dit proces zich ook maar in de bankensector voltrokken, dan was de huidige crisis al lang over geweest.
Vrije pers en rechten van consumentengroepen zijn zo slecht nog niet. Nog mooier zou het zijn als zakenmensen en gerespecteerde bedrijven zich zouden realiseren dat je gewoon niet hoort te komen met producten die in feite alleen door bedriegers uitgebracht worden. Het feit dat gerespecteerde bedrijven zich inlieten met dit soort zaken geeft al goed aan hoe verrot onze eigen samenleving ook al aan het worden was.
Die tendens is niet over. Nog altijd stikt het in de markt van producten met een luchtje. Grondspeculatie is zo’n product met een luchtje. En zo zijn er wel meer producten die ‘op het randje of net erover zijn.
Ik schreef een fraude E-boekje dat ik u van harte aanbeveel als u het nog niet eerder aanvroeg. U kan het hier onder aan de pagina opvragen: https://www.beursbox.nl/inschrijving.html

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *