LADEN

Typ om te zoeken

Wedstrijd op Beursbox forum

Laatste Nieuws

Wedstrijd op Beursbox forum

Voorspel de koers van Empire Energy per 31 dec 2008 en win de tegenwaarde van 110 aandelen! In het Beursbox forum heeft Marc Haagen andermaal een wedstrijd uitgeschreven. Het gaat er om de koers van het aandeel per 31 dec 2008 te voorspellen. Deelname is gratis. Degene die wint krijgt dankzij de bijdrage van Marc Haagen en Evert H, de tegenwaarde van 110 aandelen in dit bedrijf. Er zijn ook een tweede en derde prijs.
Wat is Empire Energy voor bedrijf? Marc Haagen schreef er al eerder over u kunt dat hier eerst even nalezen: http://forum.beursbox.nl/2008/07/27/gouden-tip/
Het gaat hier om een bedrijf dat enkele concessies heeft en daar bijzonder positief over is. Daarnaast heeft men een belang in een voedselbedrijf.
Het is geen aandeel dat u in de portefeuille van uw pensioenfonds zult aantreffen. Het hele bedrijf is momenteel op de beurs 35 miljoen waard. Marc Haagen gaf op de bodem een koopaanbeveling heeft daarmee al een prachtige koerswinst gemaakt. Het bedrijf bestaat al enige tijd en heeft veel betere tijden gekend. In 2000 was de koers ooit nog bijna $150 per aandeel. Nu staat er $0,17 op het bord en zijn ze volledig overnieuw begonnen.
Deel aan de wedstrijd kunt u hier nemen.

Overigens in het Beursbox Forum nu ook steeds meer bijdragen vanuit Indextimer. Zeker voor beleggers die de richting van de beurs op de korte termijn belangrijk vinden, zeer interessante bijdragen! Kijkt u voor de bijdrage van vandaag hier. http://forum.beursbox.nl/2008/08/06/aex-update-prognose-6-augustus/

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *