LADEN

Typ om te zoeken

Waarom de beurs de komende jaren zal stijgen

Laatste Nieuws

Waarom de beurs de komende jaren zal stijgen

U leest het goed, de beurs gaat naar mijn idee de komende jaren verder omhoog!
Hoe kom ik daarbij, waarom ben ik zo optimistisch, er is immers genoeg om zwaar depressief van te worden? De beurs zal stijgen, ik weet alleen niet of we er beter van worden…
Ik denk namelijk dat de beurs vooral zal stijgen omdat de euro minder waard wordt.
Bedrijven hebben een bepaalde ‘waarde’. Als de euro in waarde daalt, dan heb je meer euro’s nodig om die bedrijvenwaarde te handhaven. In andere woorden, bij een dalende euro zullen aandelenkoersen stijgen. Als aandelenkoersen stijgen, zien wij als beleggers dat terug als stijgende beurzen.
Wat ik al zeg, of we daar dan beter van worden, dat weet ik niet. Als de stijging immers slechts het goedmaken van het verlies aan euro waarde is, dan worden we er per saldo niet beter van. We verliezen dan geen waarde, ondanks een mooi stijgende beurs.
Zou je echter cash aanhouden in dat scenario, dan verlies je zeker. Spaarders gaan het de aankomende jaren daarom zwaar krijgen. Ik schreef daar al eerder over. Goud en zilver is nu even aan het corrigeren. (Zie hier de goudkoers en zilverkoers) In mijn ogen een prachtig moment om een positie op te bouwen. Ik heb het grootste deel van het spaarvermogen van mijn kinderen nu ook naar Goldmoney overgebracht. Ik moet het deze week nog gaan overzetten naar goud en zilver, maar ook hun spaargeld gaat straks vooral metaal worden.

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *