LADEN

Typ om te zoeken

Verlenging verbod short gaan

Laatste Nieuws

Verlenging verbod short gaan

De AFM maakte vanochtend bekend dat ze haar beleid mbt shortselling gaat verlengen. Ze blijven derhalve een onzinnige regel volhouden ondanks alle bewijs het het volslagen onzin is wat ze doen. Al eerder ging de AFM met ondernemers in de financiële sector om alsof het allemaal criminelen waren, nu doet ze dat ook met beleggers. Waanzin is het, maar de waanzin regeert.

Op 5 oktober maakte de AFM bekend dat het vanaf dat moment verboden was om short te zitten in de financiële waarden. Zelfs het kopen van put opties, short turbo/speeders was uit den boze.

Op dat moment stond ING op 16 euro. Vandaag staan we op 7 euro… Ziet de AFM zelf de onzin van haar maatregel niet in?

Fortis stond ongeveer 5,5 en staat nu volledig uitgekleed op 0,85. Gelukkig dat we aan de terechte daling niet mochten verdienen. Dat heeft beleggers bijzonder geholpen!

Aegon stond rond de 6. Staat nu op 3.

Ben ik de enige die inziet dat de AFM windmolens aan het aanvallen is?

Is er nog iemand in de BV Nederland die zijn volle verstand nog heeft, of zitten ze allemaal aan de prozac omdat ze het totaal niet meer zien zitten. Die hele ‘verboden short te gaan’ maatregel is nonsens. Ze zijn volslagen idioot geworden bij de AFM en met hun stomme acties kosten ze beleggers alleen maar meer geld.

De enige troost die ik zelf heb, is dat ik al lange tijd heb aangegeven dat je niet structureel in Nederlandse banken zou moeten zitten. Ze waren al slecht nieuws voor de AFM ze op de beurs de doodklap gaf. Vanuit dat gegeven heb ik zelf niets verloren en ik hoop dat veel lezers hetzelfde kunnen zeggen.

Overigens is de kernschuld van de dalingen natuurlijk niet de AFM, maar dat zijn de topmannen van die banken. Uiteindelijk hebben die de bedrijven tot aan de rand van de afgrond en soms er al over, gebracht. Helaas worden de topmannen daar niet voor vervolgd. Het zijn dan ook slimme bankrovers geweest.

Vorig artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *