LADEN

Typ om te zoeken

Rothschilds slimheid

Laatste Nieuws

Rothschilds slimheid

Was en is deze familie gewoon slim en moeten we ze eren als slimme zakenmensen die in feite de wereld in hun macht hebben gekregen, of is deze familie door haar opstelling het kwaad in haar fysieke vorm?
We zullen daar waarschijnlijk nooit uitkomen, maar de familie Rothschild is zonder enige twijfel wel extreem slim geweest. Ze waren dat al door samen te blijven werken. Hun gezamenlijke kracht maakte ze veel sterker dan alle losse concurrenten. Daarnaast waren het slimme opportunisten die kansen zagen waar anderen ze niet zagen.
Hun slimme opstelling in oorlogen bracht ze bijvoorbeeld veel winst. Was dat slim ondernemen, of was het hoogverraad? Wat ze regelmatig deden, tot in de Tweede Wereldoorlog aan toe, was beide kampen financieren. Als er dan uiteindelijk een winnaar duidelijk werd, dan werden er met dat kamp zeer lucratieve afspraken gemaakt. Of de financiële klapper die ze maakten na de slag van Waterloo. Ze hadden een extreem snelle koerierdienst opgezet en wisten dus dat Napoleon verloren had. Ze deden echter net alsof de slag verloren was. Iedereen verkocht op de beurs de stukken en op het dieptepunt van de beurs die dag kochten ze letterlijk alles op tegen ramsjkoersen. De volgende dag werd bekend dat de slag gewonnen was en stegen de koersen enorm. De winst op die ene transactie maakte voor de Rothschilds alle verliezen van de oorlog meer dan goed. Ze waren weer een slag rijker geworden, zeker ten opzichte van de rest die allemaal verloren hadden.
Hun grootste succes was echter het oprichten van de Centrale Bank van Engeland. Vanaf dat moment creëren de Rothschilds geld en moet de mensheid rente betalen over het geld dat ze uit lucht creëren.
Daarbij maakt het niet uit welke munt het is. Vrijwel alle munten in de wereld worden door Rothschild uitgegeven.
Is dat slim, of is dat slavernij?
Ik ben van mening dat het slim was, en nu we door hebben dat het slavernij is, moeten we dit systeem afschaffen.
Het huidige geldsysteem is misdadig van opzet. Het moet er afgelopen mee zijn. Het maakt enkele bankiers extreem machtig en maakt dat ze in feite de wereld regeren en boven de wet staan.
Bankiers komen dankzij dit misdadige systeem overal mee weg. Vanuit de crisis van 2008 is vrijwel geen één bankier persoonlijk veroordeeld. Bankiers staan door d emacht van het geld persoonlijk boven de wet en dat is fout.
Het gaat me er dus niet om dat de Rothschilds gestraft gaan worden voor het opzetten van het misdadige geldsysteem, het gaat me er om dat we de misdaad nu gaan stoppen.
Door deze misdaad is de familie naar schatting zo rijk dat als iedereen op aarde een gelijk deel van hun vermogen zou krijgen, iedereen 70.000 dollar zou krijgen. Zo extreem rijk is deze familie met de misdaad van het fiat geldsysteem geworden. Dat alleen zegt al genoeg over hoe ‘eerlijk’ het is dat één familie de eigenaar van al het geld op aarde is.
Het is tijd dat we wakker worden en een eerlijk geldsysteem gaan opzetten en gebruiken.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *