LADEN

Typ om te zoeken

Optionalert.com, werkt het? (Tom Lassing)

Laatste Nieuws

Optionalert.com, werkt het? (Tom Lassing)

De optieservice van optiealert deed het de afgelopen twee jaar heel erg goed. Met 60% rendement in twee jaar mag je thuiskomen.
Niet alle posities worden winstgevend afgesloten. De eerste die ik meeliep, liep direct op een verlies uit. Dat zal je geheid zien en u dacht dat allen u dat overkwam?
Echter, de volgende drie posities waren winstgevend.

Ik ben tot op heden tevreden. Wel moet je als deelnemer wel goed kijken naar de benodigde margin. Er zijn posities die een paar duizend dollar aan margin vragen. Dat geld moet je dan wel op je beleggingsrekening hebben staan. Het komt weer vrij zodra de positie weer gesloten is.
Naast dit beleggen verdienmodel is er ook een verdienmodel door klanten aan te brengen. Ik heb dat ook uitgeprobeerd en doe daar nog altijd aan mee.
Nu ben ik geen expert op het gebied van MLM, maar wat ik er van begrijp, is dat ik in mijn downline 4 mensen in de eerste laag kan hebben, en die kunnen ieder ook 4 mensen hebben. Je bouwt zo een prachtige downline op.
Ik zag net dat ik er inderdaad zelf al vier heb en dat daaronder de 4 personen ook al bijna allemaal 4 mensen hebben.
Mijn eerste twee lagen zitten dus vrijwel vol en er wordt nu al gewerkt in de derde laag. Tot op heden stokt het daar, maar dat mag van mij ook. Immers ben ik van mening dat je dit moet promoten als tevreden optiebeleggen klant. Die tweede laag personen komt nu pas in hun tweede maand. Het kan dus best even duren voor ze op hun beurt weer eventueel tevreden anderen gaan vertellen over deze service.
Ik voor mij zie de service zitten, maar raad eventuele geïnteresseerden aan om eerst een basis optiecursus bij mij te volgen. U zal dan sneller begrijpen hoe brilant OptieAlert.com als service is opgebouwd.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *