LADEN

Typ om te zoeken

Manipulatie zilver markt

Laatste Nieuws

Manipulatie zilver markt

Er zijn steeds meer aanwijzingen dat er illegale manipulaties op de zilver markt plaatsvinden. Daar waar de gebroeders Hunt ooit keihard onderuit zijn gehaald voor hun poging de markt naar hun hand te zetten, moet dit ook gebeuren met de partijen die dat nu proberen te doen. Zelfs een commissaris van de toezichthoudende instantie is er vrij zeker van dat bepaalde partijen de zilvermarkt illegaal bespelen.
CFTC commissaris Bart Chilton heeft al aangegeven dat er in zijn ogen fraude is gepleegd en pogingen zijn gedaan deze handeling ook uit het zicht van zijn controlerende instantie te houden.
Er zijn ook al namen genoemd van banken die dat gedaan zouden hebben.
Het gaat naar verluidt om JP Morgan en HSBC.
Daarop zijn er enkele rechtszaken aangekondigd. In één van de aanklachten wordt gesteld dat deze twee banken samen 85% van de openstaande short positie in bezit hebben. Die short positie zou net zo groot zijn als ongeveer een kwart van de wereldproductie op jaarbasis. Het gaat dan om een totaal van 169 miljoen ounces.

De kans dat de banken serieus gestraft worden voor hun foute handelen is erg klein. Niet alleen draaien de molens traag, maar de autoriteiten willen ook zo min mogelijk extra verstoring in de markt veroorzaken. Dat weten de bankiers ook, dus vandaar dat ze vrijwel vrij spel hebben.

Er is echter één punt waar ze geen rekening mee gehouden hebben.
U en ik kunnen samen deze shorters dwars zitten.

De opzet is simpel, koop allemaal de aankomende dagen en weken minstens 1 ounce of meer zilver. Als 100 miljoen mensen allemaal 1 ounce fysiek zilver zouden kopen, dat wil zeggen, daaraan tenminste 20 euro besteden, dan kan JP Morgen op de knieën gebracht worden.
Waarom zouden we het willen? Is dat immers niet heel sneu voor iedereen die daar werkt?

– Ja, het is ongetwijfeld heel sneu voor een enkeling, maar deze bank bedonderd miljoenen mensen. Het staat dus niet in vergelijking met wat het kost als die bank blijft voortbestaan. Tientallen jaren lang hebben ze de zilverprijs gemanipuleerd. Ze zijn daarin zo ver gegaan dat ze nu heel de toekomst van hun eigen onderneming op het spel zetten. Ze willen alles of niets spelen. Laten we dan gewoon als consumenten dit spel een keer op hun niveau meespelen en 100 miljoen ounces zilver opvragen! Ze hebben dat zilver niet, en dus zullen ze eindelijk openheid van zaken moeten geven. We kunnen ze daarmee eindelijk straffen voor tientallen jaren koersbedrog. Koop NU dus echt zilver. Open de www.goudrekening.biz en koop wat zilver. Het is een prima investering. Het is veel veiliger dan dollars of euro’s! Vorige week kocht ik voor 5000 euro. Ik doe hier nu vol aan mee en heb ook gisteren wederom voor 5000 euro zilver gekocht!

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *