LADEN

Typ om te zoeken

Bankrun op zilver

Laatste Nieuws

Bankrun op zilver

JP Morgen heeft een shortpositie van zoiets als 130 miljoen ounces zilver. Dat zilver hebben ze niet EN ze hebben het geld niet om deze shortpositie af te dekken. Toch mag deze bank nog altijd op deze manier in de markt zitten! Gekkenwerk. Als u zelf short gaat, dan moet u afdekken met een margin. De banken zijn daar zeer strikt in. JP Morgan is zelf marktleider in de zilver markt en heeft haar enorme shortpositie niet afgedekt.
Deze marktmanipulatie loopt al tientallen jaren en ze hebben er ten koste van beleggers veel geld mee verdiend. Nu dat zilver tot rond de $20 per ounce is gaan noteren is JP Morgan in de problemen gekomen.

Ze proberen nu met alle macht de zilverprijs te drukken om zo hun shortpositie te verminderen zonder dat het ze veel geld kost. JP Morgan is nu echter aangeschoten wild.
Op de beurs en in de financiële sector is het gewoonte bij de banken om aangeschoten wild ook echt af te schieten. Iedereen die ooit met een schuld bij de bank in de problemen kwam, kan daar over meepraten. Vraag het Jan Aalberts, die direct een wurgcontract voorgeschoteld kreeg toen de markt eind 2008 tegen begon te zitten.

Ik heb er dan ook totaal geen moeite mee om op te roepen tot een euthanasie van in dit geval JP Morgen.

Koop daarom NU zilver. Koop het via www.goudrekening.biz zodat we ook zeker weten dat het zilver geleverd is.
JP Morgan heeft heel wat van haar klanten laten denken dat ze zilver gekocht hebben. Dat terwijl deze klanten niets anders kregen als de loze belofte van JP Morgan dat ze dat zilver in de kluis hebben liggen. Ondertussen ging JP Morgan short op dat zilver om zo haar eigen klanten nog verder te duperen.
Ze hebben dat zilver niet, ze nemen iedereen al tientallen jaren in de maling.

Het spel moet afgelopen zijn. Ook JP Morgan moet zich aan de regels gaan houden of ze moet deze markt verlaten.

Als 100 miljoen consumenten ieder een ounce aan zilver kopen, dan kan JP Morgan gedwongen worden om schoon schip te maken of de plaat te poetsen.

Daarom nu ook via www.beursbox.nl de oproep om de aankomende dagen en weken zilver te kopen.
Ik kocht vorige week voor 5000 euro en ook vandaag heb ik voor 5000 euro aan zilver gekocht. Ik ben voorstander van een eerlijke markt en daarom doe ik actief mee om deze bedriegers nu actief de voet dwars te zetten.

Doe mee en koop echt zilver! www.goudrekening.biz

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *