LADEN

Typ om te zoeken

Legalisering Cannabis

Laatste Nieuws

Legalisering Cannabis

Nederland wilde nooit cannabis officieel legaliseren, want dat zou een aanzuigende werking richting Nederland hebben zodat vanuit Nederland de rest van Europa overspoeld zou worden met Nederlandse cannabis. Dat durfde Nederland nooit de andere landen in de EU aan te doen.
Het is een BS argument, maar het heeft er voor gezorgd dat Nederland van een voorlopersrol tot een achterblijversrol verlaagd werd.
Duitsland overweegt nu, zonder overleg met Nederland of andere EU landen, cannabis te gaan legaliseren. Ineens is het argument van aanzuigende werking naar buurlanden niet meer van belang.
Nederland heeft hiermee de kans op een zeer winstgevende industrie verspeeld. Telers gaan straks naar Duitsland om er legaal te telen en hooguit kunnen Nederlandse telers hun kennis van het telen in Duitsland gaan verkopen. Duitsland vangt alle belastingen en Nederland heeft jarenlang de sores gehad, maar zal dan nooit de voordelen plukken.
De ervaringen met legalisering in de VS zijn enorm positief. Misdaad is omlaag en welvaart en bedrijvigheid neemt toe in de staten waar cannabis gelegaliseerd is. Teven zijn de mensen er gelukkiger is gebleken.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *