LADEN

Typ om te zoeken

Kan je niet positiever zijn?

Laatste Nieuws

Kan je niet positiever zijn?

Gisteren een oproep van een lezer om toch vooral op de positieve zaken te wijzen en niet te veel alleen maar het negatieve in de economie te benadrukken. – Ik zou het zo graag volledig eens zijn met die lezer!
Natuurlijk zou ik graag vooral en liefst exclusief positieve berichten willen schrijven. Echter, maak ik me dan in het huidige economische klimaat niet volledig ongeloofwaardig, gezien de enorme negatieve zaken die nu spelen?
Ik richt me naar mijn idee genoeg op de kansen, want die zijn er heus wel. Wat dacht u immers van de goud en zilver aanbevelingen? Maar ik moet u toch ook waarschuwen voor de extreem grote gevaren? Immers zou u anders niet begrijpen waarom ik al jaren zo positief over goud en zilver ben.

Ons hele financiële bestel, het voortbestaan van het Westen als stuurder van de economie, als drager van de welvaart die we kennen, staat op het spel. Alleen als u zich indekt kunt u, zelfs al gaat het met heel het land mis, mogelijk de dans ontspringen en uw welvaart en vermogen behouden.
Als dát op het spel staat, hoe kan ik dan serieus alleen maar berichten over hele kleine positieve zaken die er in het totale spel totaal niet toe zullen doen?

Ik heb de laatste jaren ook echt wel positieve dingen gemeld! Zo was ik op tijd voorstander van beleggingen in China. Heel wat beleggers hebben hun 100% winsten ook in die hoek kunnen pakken.
We moeten ons echter niet volledig laten meespelen door negativisme. Als de lezer dat vooral wilde zeggen, dan onderschrijf ik dat van harte. We leven nog, we hebben onze gezondheid nog en het glas is nog halfvol.

We hebben de korst van de welvaart nog… De echte welvaart is echter al omgeslagen in enorme schulden die we nooit meer (zonder enorme inflatie) kunnen aflossen. Oeps… doe ik het weer…

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *