LADEN

Typ om te zoeken

Hack the system

Laatste Nieuws

Hack the system

Gisteren kreeg ik weer eens een mail uit Amerika waarbij men mij verzekerde dat je het beurs systeem kan hacken en risicoloos duizenden dollars per maand mee naar huis kan nemen.
Je hoefde slechts een bepaalde geheime code in het systeem van de broker in te voeren en het geld zou binnen lopen. Als u dit soort mail ook krijgt en u vraagt u af waar dit over gaat, het is simpel.
Het is geen hack, het is geen geheim en het is zeker niet risicoloos waarbij het geld zo maar binnenstroomt.
Wat ze in Amerika bedoelen, is heel simpel het ongedekt schrijven van opties.
Meer is het niet. Alle sensatie ten spijt, een handige marketing jongen heeft er een fantastisch verhaal omheen verzonnen, maar het gaat om het aangaan van een optieverplichting op de beurs.
Inderdaad krijg je geld vooraf, maar bij dat geld zit ook een ernstige verplichting. Je moet bij een Call optie de aandelen leveren, of bij een Put opties de aandelen afnemen.
Het is een prachtig systeem waar ik al heel veel jaar gebruik van maak en waar ook de BeursAccent Insiders afgelopen jaar duizenden dollars mee verdienden, maar het is geen ‘hack’ het is geen geheim en het is zeker niet risicoloos als je niet weet welke verplichtingen je aangaat.
Je kan gedekt opties schrijven, dan heb je de onderliggende waarde of genoeg geld, of je doet het ongedekt en dan werk je puur met alleen de margin die de bank je oplegt. Ik werk zelf alleen ‘gedekt’. Ik kan dus altijd mijn verplichtingen nakomen en loop op dat punt geen extra risico. Hoe dan ook, ga niet stunten, want deze methode kan u failliet laten gaan.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *