LADEN

Typ om te zoeken

Groene multinationals verslaan de beurs

Laatste Nieuws

Groene multinationals verslaan de beurs

Pierre de Winter (freelance journalist bij het blad Management Team) is, na een analyse van de Green Rankings, tot de conclusie gekomen dat Amerikaanse multinationals, die presteren op het gebied van duurzaamheid, ook presteren op de beurs.

 

Helaas is voor Nederlandse duurzaamheidskampioenen die relatie nog niet aan te tonen. De discussie woedt al langer: leveren bedrijven die goed presteren op het gebied van duurzaamheid uiteindelijk ook meer waarde op voor de belegger? Ja dus. Sinds de publicatie van de Green Rankings van het blad Newsweek is er weer extra bewijs voor de hypothese dat duurzaam ondernemen niet alleen beter is voor de planeet, maar ook voor de portemonnee. Het team achter TheGreenSpeculator volgt dagelijks dit soort bedrijven met als doel meer koerswinst voor de belegger. Sinds medio augustus 2011 heeft het team vier nieuwe aandelen gepresenteerd van Amerikaanse top bedrijven. De koersen doen het uitstekend! Koerswinsten van respectievelijk 20,4%, 24,0% 16,1% en 11,8%. Volgende week woensdag krijgen de abonnees op de betaalde nieuwsbrief wederom een nieuw aandeel voorgeschoteld. Deze keer een bedrijf dat megawinsten gaat maken met start-stop systemen voor auto’s. Het bekende Duitse Autobild heeft dit systeem al uitgeroepen tot het beste in zijn soort. Dit Amerikaanse bedrijf wordt inmiddels overstelpt met aanvragen uit de hele wereld. Beleg ook duurzaam! U zult er geen spijt van krijgen.

Vraag vandaag nog het gratis bonusrapport ‘Groen: de megatrend van de 21ste eeuw’ aan. En de eerste aandelentip krijgt u van mij alvast cadeau!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *