LADEN

Typ om te zoeken

Goud baren 100 gram

Laatste Nieuws

Goud baren 100 gram

Wie een rekening bij de door ons gepromote goudrekening heeft geopend, kan vanaf heden zich ook laten uitkeren in 100 gram goudbaren. Een extra mogelijkheid voor iedereen die voor een prima prijs ook uiteindelijk echt fysiek goud in handen wil hebben. Ik zelf heb de rekening veel meer om goud op aan te houden, waarbij ik later in een valuta naar mijn keuze de uitkering kan laten plaatsvinden. Zou dus de Euro helemaal in elkaar geklapt zijn, dan geen nood, ik laat me dan simpelweg in een hardere valuta uitkeren.
Overigens moet je natuurlijk wel voldoende goud op de rekening hebben. 100 gram is ongeveer 3 ounces. Dat komt op dit moment neer op een bedrag van nog onder de 3000 dollar. Er zijn uiteraard wel extra kosten aan fysieke levering gekoppeld. Het kost immers nogal wat aan verzekering, verzending en administratie. Ik zie er mede daarom echt niet zo heel veel in, maar ach een baartje goud in huis is helemaal zo’n gek idee nog niet.
Het is leuk dat het kan.
Meer informatie over de goudrekening vindt u hier.
Hulp bij het openen van de rekening treft u hier aan: https://www.beursbox.nl/200901131068/laatste-nieuws/goudrekening-openen.html

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *