LADEN

Typ om te zoeken

Forest Trading krijgt AFM boete

Laatste Nieuws

Forest Trading krijgt AFM boete

Alweer een handelaar in teakbomen in problemen. De AFM heeft moeite moeten doen om in contact met het bedrijf te komen. Daarna werd door het bedrijf uitstel gevraagd om de gevraagde gegevens alsnog aan te leveren. Vervolgens ‘zegt’ het bedrijf de gegevens twee keer opgestuurd te hebben, maar heeft de AFM niets ontvangen. Dit klinkt me akelig bekend in de oren.
Het bedrijf heeft geen AFM vergunning om dit soort producten aan te bieden. Op de website van de aanbieder worden zaken beweerd waarnaar de AFM terecht navraag doet. Het feit dat men daarna niet in staat blijkt dit aangetekend bij de AFM te krijgen, zegt mij al voldoende. De kans op alweer een schandaal en beleggers die een groot deel van hun inleg kwijt zijn, is groot.
De AFM was akelig duidelijk over naar wie de informatie gezonden diende te worden. Dat de AFM dit tot twee keer toe niet zou hebben gekregen, gaat er bij mij niet in. Zulke belangrijke informatie stuur je aangetekend en helaas kan Forest Trading de verzending blijkbaar ook niet aantonen. De AFM zal nu wel spijt krijgen van haar coulante houding, want de vogels hebben nu flink de tijd gehad om te vliegen.
Meer informatie over deze zaak op: http://www.autoriteitfinancielemarkten.com/NEWSLETTER_SEND/default.ashx?DocumentID=11750 en op:
http://www.autoriteitfinancielemarkten.com/NEWSLETTER_SEND/default.ashx?folderid=1098&downloadid=11750

Vorig artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *