LADEN

Typ om te zoeken

Easy Life officieel failliet

Laatste Nieuws

Easy Life officieel failliet

Het bedrijf in Helmond is failliet. Was dit door beleggers te voorzien geweest? Ik sprak recent met een rijke plaatsgenoot van mij die een jaar geleden naar een presentatie van Easy Life is geweest. Naar zijn mening was het een bijzonder glad verhaal, waarbij verschillende enthousiast gemaakte beleggers bijna letterlijk geld naar John Wolbers gooiden om het hem maar te laten beleggen.
Wolbers zag er succesvol uit, had een overdaad aan zelfvertrouwen, maar had ook veel te veel veel te dure auto’s…
Iemand die zo snel zoveel geld aan het verdienen is, terwijl zijn bedrijf nog in de groeifase zit, die leeft op de pof en van zijn klanten.
Mijn rijke plaatsgenoot is er mede daarom niet ingetrapt. Zijn kritische vragen werden ontweken en bleven onbeantwoord. De rijke plaatsgenoot is een zeer goede zakenman die hard voor zijn geld heeft moeten werken en nog altijd heel veel geld per jaar vanuit zijn bedrijven weet te verdienen. Hem viel al op dat John Wolbers de bloemetjes wel erg snel en fors buitenzette. Bij twijfel niet inhalen. Mijn rijke plaatsgenoot bleef de ellende dus bespaard. Naar zijn zeggen, "puur door mijn boerenverstand te gebruiken". Dit kon gewoonniet kloppen. Helaas waren veel anderen er te slim voor om hun boerenverstand te gebruiken en vielen ze als blaadjes in de herfst voor de mooie praatjes en plaatjes.

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *