LADEN

Typ om te zoeken

Congres ligt dwars

Laatste Nieuws

Congres ligt dwars

Het ondenkbare is gebeurd, Bush heeft een verpletterende nederlaag geleden die hem is aangedaan door zijn eigen makkers in het kwaad.
Het 700 miljard dollar plan is door het congres afgekeurd. Helaas om de verkeerde reden, maar dat kan je aan politici wel overlaten. Ik ben zelf ook tegen, maar vooral op grond van het feit dat Bush de 700 miljard wil lenen bij zijn rijke bankier broodheren, die daarmee tussen de 20 en 35 miljard per jaar gaan verdienen op wat in feite door hen uit lucht gecreëerde dollars zijn. Als Bush de dollars zou creëren vanuit de regering en zonder rente, dan was ik misschien wel voor geweest. Zelfs op dit moment denken zijn broodheren echter alleen maar aan hun eigen winst.
De republikeinse senatoren willen slechts enkele weken voor de verkiezingen niet afgaan. Naar mijn idee gaan ze nog wel akkoord, maar nu hebben ze voor de vorm nog even een daad gesteld. Is deze 700 miljard de enige optie? Is het überhaubt wel een oplossing? Ik denk het niet. De FED zit er al een jaar naast, waarom zouden ze het nu wel goed hebben?

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *