LADEN

Typ om te zoeken

Beank en het fiat geldsysteem (3)

Laatste Nieuws

Beank en het fiat geldsysteem (3)

Is wat Beank aanbiedt, 75 euro wordt 32.500 euro, onmogelijk?
Tot mijn persoonlijke schrik moet ik constateren dat het NIET onmogelijk is. Dit is zover ik nu kan constateren namelijk een opzet die tot 2008 door de banken en financiële instellingen gebruikt werd in de drieletterafkortingen markt zoals CDS, CDO etc.
Ik zeg ‘zover ik nu kan constateren’, omdat de informatie op de site van Beank pertinent onvoldoende is om er zekerheid over te krijgen. Zoals ik het nu zie… maar mogelijk heb ik binnenkort een gesprek met de oprichter van Beank en hoor ik meer, is het als volgt:
Je hebt een kleine onderliggende waarde (Polis met daarop je verplichting) en dankzij ons fractioneel geldsysteem kan daarmee een financiële instelling bij een andere financiële instelling er een enorm bedrag aan geld door laten ontstaan. Nu banken dat vanuit een extreem wantrouwen naar elkaar onderling niet meer doen, verplaatst deze markt zich naar de particulier. Wie wil er niet met zo’n kleine investering zo’n enorm bedrag ophalen?

Waarom is het mogelijk?

Het punt waarom het naar mijn idee allemaal draait, is de waarde van de polis die met de handtekening van de particulier er op wordt opgemaakt. Is die polis degelijk genoeg om er met deze polis als onderpand, minstens 6x 32.500 op te kunnen lenen en zo ja tegen welke rente wil de instelling deze lening verstrekken?

Stel even, de ECB is die instelling, omdat de geheime bank achter deze opzet bijvoorbeeld Goldman Sachs blijkt te zijn, dan is de opzet van Beank zelfs heel reëel. Immers zal de ECB graag aan Goldman Sachs geld uitlenen, immers is Goldman Sachs een zeer gerespecterde en machtige bank onder bankiers.

Het grote probleem gaat pas ontstaan als de bank met al dat geleende geld onderuit gaat. Dan pas zal blijken hoeveel de getekende polis met je handtekening erop je gaat kosten.
NIEMAND, ook Beank niet, kan naar mijn idee voorzien hoe een rechter in dat geval gaat oordelen. Immers weten we allemaal donders goed dat deze opzet, als deze is zoals ik hem hier schets, heel het geldsysteem tot op de bestaande grenzen misbruikt. Net zoals de banken dat voor 2008 gedaan hebben.

We hebben in 2008 echter een waarschuwing gehad. De banken zijn toen gered en in feite beloond voor hun bedrog. Dat is dan ook ongetwijfeld de reden dat er blijkbaar nog altijd een (nu nog geheime) bank of financiële instelling is die hier handel in ziet. Overigens zouden waarschijnlijk vrijwel alle banken zonder gêne dit soort opzetjes in de markt zetten, als ze elkaar weer zouden vertrouwen. Het is immers nooit verboden. De handel in drieletterproducten is alleen volledig ingezakt omdat de banken polissen waardeloos bleken en de banken elkaar daarom niet meer vertrouwen. Ook de polissen van Beank zullen in feite lege hulzen zijn. Het misbruiken van het fiat geldsysteem gaat dus gewoon door, want banken zijn er nooit voor gestraft. Ze hebben ‘het recht’ om dit te doen. Ze zoeken nu alleen anderen om als onderpand te dienen.

Het product is in Nederland niet verboden. Beank is geen bank en ook geen AFM vergunningsplichtige. Het product staat ook niet op de lijst van verdachte of verboden producten. Ik heb dat gisteren nog even bij de AFM geverifinagekeken.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *