LADEN

Typ om te zoeken

Ahold’s plannen in vogelvlucht

Laatste Nieuws

Ahold’s plannen in vogelvlucht

Het bedrijf meldt een goede vooruitgang in de 6 pijler strategie om de groei te versnellen.
Ze melden ook dat er heel wat initiatieven ontplooid zijn om de omzet te verhogen en klanten nog meer aan het merk en het bedrijf te binden.
Er wordt tot een 600 miljoen euro aan besparingen doorgevoerd.
Ahold gaat extra winkels openen maar ze gaan nu ook extra service bieden aan klanten die online bestellen en de bestelling vervolgens in de winkel komen ophalen. Daarnaast zijn er nu ook al 59 Bol.com ophaalpunten gecreëerd.
In 2013 zullen er 82 C1000/Jumbo winkels worden ongebouwd tot Albert Heijn. In 2016 moeten er ook 50 Albert Heijn winkels in België zijn.
– Het klinkt allemaal erg mooi, maar in de presentatie zal Dick Boer met meer moeten komen dan mooie voornemens. Het lijstje is namelijk vooral een lijstje voornemens en nog niet zo zeer een lijstje met bereikte resultaten.
Is Ahold koopwaardig? Ja, als u van saai en degelijk houdt. Ik kan me zo indenken dat een Warren Buffett tot de Ahold fraude een aandeelhouder had kunnen zijn, als het bedrijf indertijd maar Amerikaanse was geweest. Ahold heeft nog altijd te bewijzen dat ze de degelijkheid van ver voor de fraude terug hebben. Ze zijn op de goede weg en de koers laat daar nog niets van zien. Dat is dus gunstig voor beleggers die van degelijkheid en een lage koers houden.
Ik heb zelf vorig jaar al wat aandelen opgepakt en wacht nog op de winst.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *