LADEN

Typ om te zoeken

10.000 euro beleggen

Laatste Nieuws

10.000 euro beleggen

Begin juli 2007 heb ik een artikel geschreven over wat te doen met 10.000 extra te beleggen vermogen. Ik gaf toen aan dat ik het in drie aandelen zou stoppen. We zijn een half jaar verder, alle drie de aandelen zijn in waarde gestegen en mijn 10.000 euro is nu 13.837,30 geworden. Het is eigenlijk nog wat meer, want één van de aandelen heb ik zelfs op 100% winst de helft van verkocht. Daarna daalde de koers van dit aandeel.
Laten we die ene extra transactie buiten beschouwing, dan heb ik slechts één keer gehandeld (Aankoophandeling) en in een half jaar tijd 38% rendement behaald. Overigens zijn alle drie de aandelen ook nog in portefeuille bij www.BeursAccent.nl.
– Jan Breestraat had een heel andere methode. Bij ging in opties trendneutraal te werk en heeft een vergelijkbaar resultaat weten te behalen. Waarlijk geen kleinigheid, want hoeveel mensen kent u die openlijk een dergelijke uitdaging aangaan en het vervolgens dan ook waarmaken?
Jan was wat drukker ermee dan hij vooraf gedacht had, want hij heeft maar liefst 10 bijstellingen doorgegeven. Zijn rendement was er echter na en hier leest u alles over de door hem ingenomen posities en resultaten: http://www.beurz.com/2007/12/hoe-beleg-ik-10000-euro-terugblik.html

Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *