LADEN

Typ om te zoeken

Nova top 5

Laatste Nieuws

Nova top 5

Ieder jaar weer een heel feest en feitelijk komt het er op neer dat vijf deskundigen HUN keuze voor het aankomende jaar mogen maken. Daarmee is eigenlijk alles wel gezegd, want veel meer aandacht zou u er niet aan moeten besteden. De performance is jaar op jaar bedroevend. Zo ook over 2007. Een min van ongeveer -12%…
Daar sta je dan met je deskundigheid.
Aankomend jaar zal ook Corné van Zeijl deel uitmaken van de top 5. Hij zat er afgelopen jaar genoeg naast om nu voor de Nova top 5 gevraagd te worden. Zijn aanhoudende preken voor Nederlandse aandelen, terwijl elders in de wereld enorme rendementen werden behaald, zijn beroemd geworden. Hij mag nu dus ook in de Nova top 5 gaan schitteren.
Ik moet zeggen, hij is in die zin slim, dat hij een analyse heeft gemaakt van de blunders van zijn voorgangers. Hij gaat daarom niet voor de beste aandelen, maar hij gaat naar eigen zeggen maar voor de losers van 2007. Dat werd in 1996 ook gedaan en dat was tevens de enige keer dat de deskundigen het van de AEX wonnen. Zijn slimmigheid is leuk, maar niet het doel van die Nova top 5. Het zou nu dus helemaal fraai zijn als JUIST in 2008 de kwaliteitsaandelen gaan winnen en hij met zijn boerenslimheid wederom naast de pot piest.
Heb ik ook een lijstje?
Jawel, maar ik ga het verder niet bijhouden.
Ik ga onder dezelfde voorwaarden als bedoeld in de Nova top 5 in 2008 voor Philips, ING, Aegon, Fortis en KPN.
Vier van die aandelen heb ik nu al posities in. Hierover schreef ik al op www.beursbox.nl. Ik hou niet van ZEGGEN dat je voor iets gaat, maar ondertussen iets anders DOEN. In die zin zouden die NOVA deskundigen ook eens ECHT voor de winst gaan. Het is immers zo makkelijk om een lijstje te maken, maar je zou beter je best doen als je weet dat het je financieel ook gaat raken.

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *