LADEN

Typ om te zoeken

Trend Beleggingsstrategie 2008

Laatste Nieuws

Trend Beleggingsstrategie 2008

Is er iemand die ‘zeker’ weet hoe de beurs er aankomend jaar uit gaat zien? Neen toch? Waarom dan in uw beleggingen ‘gokken’ op wat de beurs gaat doen? We weten immers een aantal zaken wel met enige zekerheid.
Waarom niet de basis van zaken die we wel met enige zekerheid weten, gebruiken als basis voor de beleggingsstrategie?
Dat klinkt toch logisch?
Wat weten we wel?
We weten dat China enorm groeit en de kans groot is dat dit zo blijft. We weten ook dat energie gevraagd is en dat die vraag blijft groeien terwijl de energievoorraden afnemen. We weten ook dat schoon drinkwater minder vanzelfsprekend wordt. Ook weten we dat de eerste babyboomers nu vrijwel allemaal met prépensioen zijn gegaan. We weten al jaren dat het er aan zit te komen, maar nu is het zo ver. Het heeft vergaande implicaties voor de samenleving en voor aanbieders van bepaalde producten. Beleggers doen er goed aan tijdig op die trend in te gaan zetten. De economie was in de jaren zeventig, tachtig en negentig extreem op jongeren gericht. In Nederland belichaamde "Veronica" die trend. De laatste jaren werden de 55 plussers al veel mondiger, maar nu de eerste baby boomers vrijwel allemaal uitgewerkt zijn, zien we ook de commercie steeds meer verschuiven naar die rijke groep consumenten die extreem veel vrije tijd hebben en een enorm beroep op (medische) verzorging en vermaak doen.
Mijn persoonlijk beleggingsstrategie is de www.BeursAccent.nl strategie. Zo beleg ik zelf. Het is geen product dat ‘verzonnen’ is om aan een marktvraag te voldoen, het is een logische strategie die enorm goed werkt en waar u van mee mag profiteren. Over ruim een week komt de nieuwe nieuwsbrief uit. Als u tijdig abonnee wordt, krijgt u deze gelijk met de huidige abonnees toegezonden!

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *