LADEN

Typ om te zoeken

Laat je geld voor je werken

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Laat je geld voor je werken

Spaargeld hebben is een goede zaak, maar waarom zou je dat geld niet gewoon voor je laten werken?
Het spaargeld ligt vaak jarenlang niets te doen. In feite lever je dan procenten per jaar aan koopkrachtverlies in.
Stel even, je hebt 10.000 euro. 3,5% koopkrachtverlies is dan 350 euro die je gewoon kwijt bent! ONDANKS je 1,5% rente! Kan je leuke dingen mee doen, met 350 euro. (Per 10.000 euro!)
Dat kan écht anders!
NEO Finance verstrekt leningen op basis van annuïteiten aan consumenten… Dat moet ik iets corrigeren… Niet NEO Finance verstrekt die leningen, maar jij en ik kunnen die leningen verstrekken via het systeem van NEO Finance.
Ik doe dat al een paar jaar en verdien er meer dan 11,6% per jaar mee.
Op dit moment komt het neer op meer dan 500 euro aan rente inkomsten per maand. Dat geld neem ik echter nog niet op, maar ik herinvesteer het.
Zou ik geld nodig hebben, dan kan ik even stoppen met herinvesteren. De rente en aflossing wordt dan opgespaard en in korte tijd heb ik al wat cash. Het is dus zeker niet zo dat je geld ‘vast’ zit in het systeem van NEO Finance.
In mijn geval komt er per maand immers niet alleen meer dan 500 euro rente vrij, maar ook een veel groter bedrag van zeker 1.500 euro aan maandelijkse aflossing. Ik heb zelfs al maanden gehad dat er meer dan 3.000 euro cash in een maand vrijkwam vanuit de leningen. Nu is mijn account op dit moment al wel 67.100 euro groot.
Vooralsnog blijf ik alles herinvesteren.
Voor meer info klik hier

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *