LADEN

Typ om te zoeken

Japanse Candles (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Japanse Candles (Tom Lassing)

Afgelopen week heb ik twee volle dagen gewerkt aan het opnieuw opzetten van zowel de website als de database van Japanse Candles punt nl.
Ik heb de eerste versie van een e-boek al eind jaren negentig geschreven, maar een succes was het toen nog niet. In 2002 deed ik opnieuw een poging en dankzij de samenwerking met een Technische Analist en een Amerikaanse schrijver kwam er iets moois uit.
De website is toen gemaakt en eigenlijk had ik er sinds die tijd niet meer veel aan gedaan.
Nu we tegenwoordig net zo vaak via de smartphone als via de PC op Internet zitten werd het tijd de website bereikbaarder voor Smartphone gebruikers te maken.
Ik hoop dat dit nu gelukt is.
Het achterliggende e-boek blijft gratis. Ik heb dus twee dagen werk gehad aan zaken die ik gratis weggeef. Waarvan akte.
Afgelopen vrijdag zag ik dat echt al heel wat lezers het e-boek opvroegen. Een goede zaak. U kan er alleen maar beter van worden als u begrijpt hij de Japanse Candles werken.
U mag het e-boek ook aan vrienden doorsturen. Wijs ze dan ook even op beursbox.nl. Ik werk hier niet met een enorme redactie en een marketing afdeling dus ieder hulp om Beursbox.nl wat bekender te krijgen kan ik gebruiken.
Tegenwoordig is bijna iedere andere financiële website van een financiële instelling of een grote uitgever en daartussen moet ik me dan zien te handhaven.
Ik hoop dat u ook dat feit weet te waarderen en wilt steunen door meer bekendheid aan Beursbox.nl te geven en u kan dat doen door het doorsturen van het Japanse Candles e-boek of verwijzen naar de site http://www.japansecandles.nl.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *