LADEN

Typ om te zoeken

Investeer in vastgoed met garantie, goed rendement en onder toezicht AFM (Douwe Westervaarder)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Investeer in vastgoed met garantie, goed rendement en onder toezicht AFM (Douwe Westervaarder)

De rente blijft laag. Sparen heeft weinig (of geen) zin. We zoeken allemaal naar veilige alternatieven die meer opleveren. Beleg voor 12 maanden in vastgoed via het door AFM goedgekeurde platform Matching Capital.
Investeren met 7% vaste rente en 3% bonusrente bij goed resultaat. Garanties van de geldlener als extra zekerheid dat u en ik ons geld krijgen. Verschillende investeerders gingen u voor, maar er zijn nog een paar plekken. Kijk eens op deze pagina voor meer informatie.

“Be Fearful When Others Are Greedy and Greedy When Others Are Fearful”
Aldus Warren Buffett. De meest succesvolle belegger/investeerder van de wereld kijkt nuchter naar de intrinsieke waarde van met name aandelen en koopt wanneer er onrust en negatief nieuws is.

Via Matching Capital kan u investeren in ontwikkeling van luxe appartementen in Barcelona.
Met 7% vaste rente, 3% bonusrente bij goed resultaat en zekerheden (bedrijfsgarantie).
Een internationale ontwikkelaar onder Nederlandse leiding koopt panden die tegen een lage prijs op de balans staan van banken, renoveert en verkoopt comfortabele appartementen op de sterk opkomende markt in Barcelona. De sleutel van hun succes is dat ze keer op keer ver onder de marktwaarde aankopen. Hierdoor zijn de afgelopen 19 projecten afgesloten met (forse) winst

Barcelona is in het nieuws. Ondertussen blijven (onder meer Aziatische) beleggers op zoek naar vastgoed. Neem kennis van het nieuws maar probeer ook te kijken naar de fundamentals, net als Warren Buffett
Kijk op deze pagina voor meer informatie.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *