LADEN

Typ om te zoeken

Internationaal geld overmaken en bitcoin

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Internationaal geld overmaken en bitcoin

Bitcoin niet interessant, bitcoin passé? Ik dacht het niet.
De banken, en het toezicht op banken, maken bitcoin niet alleen heel interessant, maar maken het bijna onmisbaar. Wie regelmatig internationaal geld overmaakt, is er waarschijnlijk de laatste maanden wel achtergekomen dat gewoon geld overmaken niet alleen duur is, met onverklaarbare en ongedefinieerde bankkosten, maar ook dat het steeds vaker mislukt.

De bank wil binnen een heel korte periode aanvullende gegevens hebben, en zelfs als je die binnen de gevraagd periode verstrekt kan het al zijn dat je geld retour afzender gaat omdat de bank de overboeking niet wil accepteren.
De reden?
Ze zijn dan bang dat het om crimineel geld gaat, of terroristisch geld en voor de zekerheid storten ze het maar terug. Uiteraard onder inhouding van de nodige bankkosten.
Het is gewoon niet leuk meer, want er zit een enorme willekeur in. Een betaling kan 10 keer goed gaan en dan vervolgens mislopen en een keer daarna is er niets mee aan de hand. De bank vraagt gegevens op die het al lang heeft, en de termijn waarin je moet reageren houdt geen enkele rekening met het feit dat de aarde rond is en het nacht is in Australië als het hier dag is en visa versa.
En dan is er bitcoin.
Vrijwel geen kosten, geen extra vervelende en overbodige vragen en de overboeking is snel geregeld. En bitcoin zou geen succes gaan worden?
Ik kan u zeggen, dat zeggen alleen mensen die nooit internationaal geld overboeken. De rest is er steeds meer achter aan het komen dat er op dit moment buiten bitcoin eigenlijk geen serieus alternatief meer is.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *