LADEN

Typ om te zoeken

Imprea een nieuwe speler in de markt (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Imprea een nieuwe speler in de markt (Tom Lassing)

Ik ga de komende drie maanden een experiment aan. Ik ga drie maanden lang transacties met in totaal 10.000 euro aan eigen kapitaal doen.
Iedereen mag die transacties via Imprea volgen.
Na die drie maanden is het de bedoeling dat deze service veranderd gaat worden en onderdeel wordt van de Mooie Beursdag service.
In het kader van de vernieuwing van de service en het omarmen van nieuwe technieken doe ik mee aan de lancering van een nieuwe app.
Het is allemaal nog in ontwikkeling, met deze week nog een belangrijke update voorzien, dus zou iets niet lopen zoals je zou hopen, dan kan dat nog kloppen. Zo had ik vorige week alles klaarstaan om te gaan handelen en kon ik ineens niet meer inloggen. De hele avond contact gehad met de helpdesk, maar het moeten opgeven. De volgende dag werkte alles weer als een zonnetje.
Waar het aan lag?
Zoiets kan dus gebeuren bij zo’n heel erg nieuw product.
Vooralsnog kon ik alleen maar met een apple de app vinden.

apple

Ze hebben er voor gekozen om eerst de Apple app gereed te hebben en pas daarna ook de Android app te realiseren. Ik werd daarom voor het eerst in dertig jaar weer met een Apple product. (Ik heb in 1985 bij Apple gewerkt… drie dagen. Toen werd ik in het kader van een wereldwijde afslanking alweer als oud vuil afgedankt.) Ik heb mede daarom nooit meer Apple producten gekocht.
Waarom beleg ik nu maar met 10.000 euro?
Ik wil proberen aan te tonen dat ook met zo’n bedrag beleggen met een brede portefeuille mogelijk is. Helaas houdt het wel in dat posities maar klein zullen zijn, want de portefeuille mag vanwege mijn eigen regels slechts uit maximaal 20 posities bestaan.
Meer weten? Kijkt u eens hier

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *