LADEN

Typ om te zoeken

Het is Draghi toch weer gelukt

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Het is Draghi toch weer gelukt

Heel even leek hij zijn magische krachten verloren te hebben. Vorige week echter wist Draghi weer slechts met loze woorden de beurzen in Europa omhoog te doen springen.
Beleggers willen graag geloven dat je met het (dreigen met) inbrengen van verzonnen geld een economie kan maken.
De beurzen stegen procenten tegelijk en als eenmaal de weg omhoog ingezet is, dan neemt hebzucht het snel over.
Draghi blijft hints geven dat hij weer gaat komen met geldverruimingsmaatregelen. Nu moet u weten, de ECB creëert al 60 miljard per maand. Hij heeft het dus over actief boven die maatregelen.
Hoe goed gaat het met de Europese economie als deze niet zonder een maandelijkse injectie van tientallen miljarden kan?
Hoe lang gaat dit goed? Uiteindelijk moet iedereen toch wakker worden en zich realiseren dat je niet steeds nieuw geld zo maar kan blijven verzinnen?
Maar goed, iedereen wil blijkbaar erg graag in sprookjes geloven en zolang niemand hardop roept dat de keizer naakt is, kunnen we allemaal blijven doen alsof.
Weet ondertussen dat het bezit van euro’s dus een enorm risico is. Als het licht aan gaat, dan zal de euro het ontgelden.

Ik raad daarom aan een deel van uw spaargeld ook in goud aan te houden. In feite als een spreiding. Bij deze aanbieder kunt u een goudrekening openen en een goud debet card aanvragen, zodat u wereldwijd bij uw spaargeld kunt komen!

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *