LADEN

Typ om te zoeken

Griekse banken weer open

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Griekse banken weer open

De Grieken kunnen weer naar de bank. In plaats van 60 euro per dag mogen ze nu 440 euro per week opnemen… U ziet, dat is al een enorme…  Wacht even… Dat is per week maar 20 euro meer dan voorheen!
Je hebt geld, maar de overheid maakt het onmogelijk om aan je eigen geld te komen! Ik heb het al jaren gezegd, als je geld naar de bank brengt, dan ben je het kwijt. Immers, je hebt het ze zelf gegeven. Je hebt geluk als je het terug krijgt, maar in principe heb je het gewoon weggegeven. In Griekenland wordt dit nu akelig duidelijk.
De restrictie blijft voor de Grieken gelden omdat men bang is dat ze ander HUN EIGEN GELD opvragen…
Ja, dat zou schandelijk zijn, als je je eigen geld zo maar wilt hebben. Dat zou een asociale stap zijn.
Hoe lang blijven we hier nog dromen?
Dat de banken zo oppermachtig zijn, dat komt omdat we ze zo oppermachtig gemaakt hebben. Maar de banken zijn slechts zo machtig omdat ze de beschikking over ons geld hebben. NIEMAND is er bij gebaat dat de banken hun perverse spel met de economie blijven spelen. Ze moeten inbinden en de enige manier om bankiers dat te leren, is om JE EIGEN GELD in EIGEN BEHEER te nemen en het op te nemen, of om het in handen van een bank te geven die wel doet wat je wilt, namelijk alleen maar op je geld passen.
Deze bank is wel een echte bank… Als u wat vermogen heeft, dan raad ik deze bank van harte aan.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *