LADEN

Typ om te zoeken

Goud is vrijheid

Beleggers Nieuws Goud

Goud is vrijheid

goud, china

Hoe bedoel ik dat, goud is vrijheid?
Als u euro’s heeft, dan heeft u het geld van de ECB. u mag het gebruiken, maar het geld is en blijft van de ECB. De ECB bepaalt verder alles over dat geld. Het enige dat u mag doen, is het gebruiken.
De euro is een verzonnen munt en kan ook net zo makkelijk als deze er kwam, ook weer verdwijnen.
Ook kan de ECB, of de nationale regering besluiten dat u beperkingen worden opgelegd met betrekking tot het opnemen van euro’s bij uw bank. Zelfs commerciële banken mogen dat bepalen.
Goud geeft u vrijheid, want bij goud bent u de eigenaar.
Natuurlijk kan een regering u in alle opzichten beperkingen opleggen. Dat probeerde de Amerikaanse overheid in de jaren dertig van de vorige eeuw. Het maakte het wat lastiger allemaal, maar goud bleef beschikbaar, alleen onder de toonbank.
Over uw bezit in goud hoeft u geen rente te betalen. U kan uw goud overal in de wereld in iedere gewenste valuta omwisselen.
U kan goud fysiek aanhouden, u kan het op een goudrekening aanhouden. U bent de eigenaar, u bent leidend.


Al dertig eeuwen is goud voor de mensheid een zekerheid. Met goud gaan deuren voor u open.
Deuren die nu ook met euro’s opengaan, maar de vraag is, hoe lang dat nog gaat duren. Daarbij is het zo dat de regering en de banken steeds meer willen dat u al uw transacties digitaal gaat doen, zodat alles dat u financieel doet vast komt te liggen.
Wilt u dat? Wilt u dat ze u volledig aan banden kunnen leggen?
Zou het niet veel verstandiger zijn om deels ongrijpbaarheid voor een steeds machtiger blok van overheid en bedrijven te staan?
Open hier een veilige goudrekening

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *