LADEN

Typ om te zoeken

Gigantische bedragen gaan naar cryptomunt offerings (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Gigantische bedragen gaan naar cryptomunt offerings (Tom Lassing)

De laatste dagen… ja letterlijk de laatste dagen, zijn er nieuwe records gebroken met betrekking tot crowdfunding projecten.
Een oud Goldman Sachs medewerker had een idee om een alternatief op Ethereum te bedenken. Waarom ook niet? Immers het is een goed idee dat concept van Ethereum, en waarom dan niet NOG zo iets in de markt zetten?
Als een man/vrouw team zijn ze naar eigen zeggen nu drie jaar onderweg en ze zeggen conceptueel iets leuks te hebben. Ze hebben nu aan crowdfunders geld gevraagd voor verdere ontwikkeling en binnen enkele dagen is er door hen al 210 miljoen dollar ontvangen. Ze gaan nog een week door en de verwachting is dat ze samen even een half miljard dollar gaan ophalen.
Je krijgt voor je investering tezos. Dat is weer een nieuwe cryptomunt, en net zoiets als bitcoins of ether(eum).
Ze zitten met hun project in het team van Tim Draper, die in heel veel van dit soort projecten aan het beleggen is. Tim was in mei de eerste die meedeed aan een Initial Coin Offering (ICO). Mark Cuban heeft nu ook al aangegeven mee te gaan doen met een ICO. Ineens staan ze allemaal in de rij en de vraag is nu hoe snel je met ideeën kan komen om jouw ICO te doen, om jouw miljoenen op te halen.
Het erge is, ik heb letterlijk een prachtig concept op mijn bureau liggen. Een concept dat in heel de westerse wereld kan werken.
Het is niet zozeer een munt, het is een killer applicatie voor een specifieke cryptomunt.
Ik heb echter totaal geen feeling met die ICO markt en ik heb geen verbinding met mensen als Draper en Cuban die de gewenste miljoenen hebben.
Ik heb gisteren mijn concept voorgelegd aan een goede vriend die er kijk op heeft en die werd na het lezen al razend enthousiast over de mogelijkheden. Ik had vanochtend om 07:17 uur zijn enthousiaste reactie al in de mailbox zitten.
Mijn concept zou voor lokale bedrijven een fantastisch middel zijn om extra omzet te genereren en te kunnen monitoren. Zo kan je als ondernemer zien wat je investering écht oplevert.
Hoeveel zou het waard zijn als ik dat in een Engelstalig crowdfunding project zou gieten?

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *