LADEN

Typ om te zoeken

Get out and get in (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Get out and get in (Tom Lassing)

De beleggingsmiljardairs van de wereld zijn overal aan wie het maar horen wil aan het vertellen dat je uit de aandelen en obligatiemarkten moet vertrekken.
Carl Icahn bijvoorbeeld, zit al short in de huidige markt. Stanley Druckenmiller is ook duidelijk hij zegt, Get out of the stock market, go in gold.
En vorige week kwam George Soros terug van zijn pensioen. Hij ziet zo’n kans in de komende crash van de markt, dat hij er weer bij wil zijn. Zijn bedrijf heeft put opties gekocht op een S&P500 index fonds. De daling zou liefst nog dit jaar plaatsvinden.
Ik heb wel geleerd, je moet deze mannen met een korrel zout nemen. Maar ze zijn nu wel héél duidelijk over de markt en ALS de markt crashed, dan kunnen we niet zeggen dat ze ons in het ongewisse hebben gelaten. Wat ze wel deden, was eerst zelf groot posities innemen en daarna hun media invloed gebruiken om alsnog gelijk te krijgen.
Het is namelijk niet zo dat die crisis er zo maar zou komen. Maar nu het grote geld er op ingezet heeft, is die enorme daling vrijwel onafwendbaar. Die mannen zijn al rijk, maar nooit te beroerd om ook eens van een goede crisis te profiteren.
De enige vraag die u moet stellen is hoe u gaat profiteren van de val van de beurzen…

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *