LADEN

Typ om te zoeken

Een succesvolle vrouw in een mannenwereld

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Een succesvolle vrouw in een mannenwereld

Cathie Wood is de meeste sucesvolle hedge fund manager van de laatste 5 jaar. Een vrouw die in een mannenwereld iedereen achter zich laat. Dat vraagt om een reactie want al die mannen staan nu te kijken.
Die reactie is er nu ook gekomen.
Er is een ETF opgericht die alles gaat shorten waar zij long in gaat.
Waarom durfen ze dat aan?

  • Heel simpel, de laatste maanden gaat het niet zo lekker meer. De val van de speculatieve aandelen en de 50% terugval van de crypto koersen hebben het fonds van Cathie hard geraakt.
    Daarbij is ze nu ook heel zichtbaar. Als ze iets oppakt, dan weet iedereen dat en de nadruk wordt nu door al die boze mannen gelegd op posities die niet zo lekker lopen. Ze pakt daarbij heel opvallende posities op en is vreselijk tegendraads.

Matt Tuttle is de man die de short ETF gaat leiden. Persoonlijk hoop ik dat ik binnenkort mag schrijven: “Lijden”. Ik vind de actie laag bij de grond en in en in triest. Cathie Wood was succesvol omdat ze zo tegendraads was. Daar werd ze succesvol mee. Ik hoop van harte dat Tuttle binnenkort de stekker uit zijn ETF kan trekken omdat keer op keer zijn posities zwaar onderuit gaan om dezelfde reden dat Cathie zo succesvol was.

In feite gaat Tuttle dubbel op door met wat hij al deed. Daar versloeg Cathie hem al jaren mee.

Wat een zielig mannetje.

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *