LADEN

Typ om te zoeken

Doel bijna bereikt

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Doel bijna bereikt

Ik sprak deze week een goede (maar helaas verre) vriend die net als ik het doel heeft om 250.000 euro in NEO Finance te hebben. Hij is al bijna op het bereikte doel gekomen en zit nu al op 232.000 euro. Zijn account levert op dit moment al meer dan 1.800 euro netto per maand aan rente op.
Wat me opvalt aan zijn account is dat hij GEEN ENKELE lening heeft die twee jaar te laat is en hij heeft vrijwel geen leningen die meer dan één jaar te laat met betalen zijn.
Hij heeft steeds de slechte leningen weten te voorkomen EN daar waar het toch mis ging heeft hij steeds snel afscheid genomen. Zijn nette rendement ligt mede daarom iets lager dan dat van mij. Hij zit nu op een rendement van 11,4% daar waar ik nu op 12,27% zit.
Nog altijd is 11,4% een prachtig rendement EN hij heeft daarbij een schone portefeuille. Daar waar ik er (bewust) veel bagger tussen heb zitten in de hoop en verwachting dat die bagger me op termijn wel een mooi rendement gaat opleveren.

Waarom is hij al wel zo ver en waarom heb ik ‘pas’ ruim 80.000 euro op mijn account?
Dat heeft alles te maken met mijn financiële scheiding tussen zakelijk en privé. Mijn insteek is dat ik zakelijk rijk ben en met dat vermogen aan het ondernemen ben. Alles wat naar privé gaat, moet ik tenminste 50% belasting over betalen. Privé geld is dus heel duur en daarom keer ik mijzelf het absolute wettelijke minimum en geen cent meer uit.
NEO Finance is voor mij puur een privé belegging. Dat maakt dat ik veel moeite heb om snel te groeien met dat account. Ik heb nu eenmaal privé niet zo heel veel kapitaal beschikbaar.
Overigens is dat zakelijk ook het geval, omdat mijn kapitaal daar nu vooral in stenen (vastgoed), en aandelen vast zit.

Open nu ook je eigen NEO Finance account en profiteer voortaan ook mee van het stabiele rendement dat er mogelijk is.
Klik hier voor de cursus, want die raad ik ook van harte aan.
Rechtstreeks naar NEO Finance kan ook. Klik dan hier

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *