LADEN

Typ om te zoeken

Dividend Masterclass: kansen met dividend aandelen en opties

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Dividend Masterclass: kansen met dividend aandelen en opties

Cor Wijtvliet heeft vorig jaar met OptieAcademy de goedbezochte Obligatie Crash en de succesvolle Olie Masterclass verzorgd. Cor Wijtvliet en OptieAcademy reiken tijdens de Dividend Masterclass een aantal kansrijke dividend aandelen aan in combinatie met opties en optiestrategieën.
De rente is de afgelopen jaren aanzienlijk gedaald, waarbij de 10-jaars Nederlandse rente zelfs even onder de 0% is gedoken. Met andere woorden, de obligatiekoersen zijn dermate opgelopen dat het risico op verlies met staatsobligaties groot is geworden.

De recente rentestijging van 0,1% naar 0,4% geeft dus aan dat de obligatiekoersen al zijn gedaald. Beleggers die een obligatieportefeuille hebben, lopen een groot risico als de rentestijging doorzet.

Alternatief: beleg in Dividend-aandelen
Het alternatief is om in dividend-aandelen te beleggen, waarbij het dividendrendement aanzienlijk groter is dan de rente op staatsobligaties. Uiteraard loopt men koersrisico met aandelen, maar beleggen in staatsobligaties kan, zoals zojuist geschetst, ook risicovol zijn.

Wij laten u zien hoe u het koersrisico van aandelen met opties kunt afdekken. Daarnaast tonen wij u hoe u extra rendement kunt behalen door gebruik te maken van opties. Als bonus ontvangt u van ons 1 maand de Dividend Rendement Aandelen Portefeuille, waarmee we sinds 1 januari 2017 zijn gestart en inmiddels op een resultaat staan van ruim +5%. In deze portefeuille hebben we ook onlangs aandelen Refresco opgenomen.

U leert:
• De actuele situatie te doorgronden van de aandelenmarkt
• Met welke risico’s de aandelenmarkt te maken heeft
• Welke dividend-aandelen kansrijk zijn
• Hoe u met opties het beste kunt inspelen op een stijging van dividend-aandelen
• Hoe u posities in dividend-aandelen kunt beschermen tegen een koersdaling
• Met een beperkt risico een aantrekkelijk rendement behalen met opties

Bescherming en extra rendement Dividend Aandelen
Na deze intensieve en interactieve dag, gaat u met concrete Dividend Aandelen trades en optiestrategieën naar huis. U leert hoe u extra rendement kunt maken en het risico kunt beperken door het juist toepassen van opties.

Daarnaast wordt aandacht geschonken aan Technische Analyse voor de timing van de markt en hoe deze om te zetten in beleggingsstrategieën. Dus wanneer in- en uit de markt te stappen en welke optiestrategie toe te passen.

Locatie: Golfclub Kromme Rijn Bunnik. Zaterdag 1 april van 09:00 uur tot 16:00 uur met aansluitende borrel. Maximaal aantal personen: 20 en vol = vol.

Geheel verzorgde dag voor €237 (Beursbox-prijs: €197)
Deze masterclass is geheel verzorgd met lunch, koffie, thee, frisdrank en een gratis parkeerplaats. Na afloop is er gelegenheid tot het nuttigen van een drankje.

Bonussen
• 1 maand Dividend Rendement Aandelen Portefeuille t.w.v. €30
• 1 e-book naar keuze t.w.v. €77
• Dividend Aandelen Rapport van Cor Wijtvliet t.w.v. €49
Totale waarde bonussen: €156

 

Kijk op deze website voor meer informatie

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *