LADEN

Typ om te zoeken

De reden dat de olieprijs gedaald is

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

De reden dat de olieprijs gedaald is

Nog altijd zoeken analisten naar de precieze reden dat de olieprijs dit jaar onverwachts zo snoeihard gedaald is.
Zekerheid is er niet, maar wat we wel denken te weten is dat de banktraders deze markt van de één op de andere dag grotendeels verlaten hebben. Het gevolg was een enorm afnemende liquiditeit en de koersval van 50%.

Wat was nu de reden van dit plotselinge vertrek van de traders? was het de angst voor vervolging omdat ze die markt ook zwaar gemanipuleerd hadden? Het is mogelijk… Of…
Nu wil het ‘toeval’ dat op de dag van de daling er een presentatie was over een nieuwe vorm van energie die fossiele energie compleet overbodig gaat maken.
Een energie vorm die dertig jaar geleden nog was afgedaan als complete fictie.
Maar ondanks dat de wetenschappers die zich er mee bezighielden te maken kregen met een karaktermoord op hun persoon en het compleet afbranden van hun ideeën en kennis door hun collega’s wetenschappers, lieten een paar dappere lieden zich niet uit het veld slaan.
Ze hebben nu, ruim vijfentwintig jaar na hun eerste praktijkpoging, onbetwistbaar bewezen dat het WEL werkt.
Weliswaar alleen nog in een lab omgeving, maar de toenmalige beweringen dat het onmogelijk was, zijn onjuist gebleken. Dat is dus schokkend en gaat veel verder dan u zich nu mogelijk zult beseffen.
Zoals het er namelijk nu uitziet, kunnen olie, kolen en gas over 15 jaar compleet overbodig zijn!

logo
Kunt u zich indenken welke enorme gevolgen dat heeft?
Is het dan nog verrassend dat bankhandelaren hun handen nu al van die markt af trekken? Als die nieuwe energie er daadwerkelijk komt en in 2030 voor iedereen beschikbaar is, dan zijn de oliemaatschappijen over 15 jaar letterlijk niets meer waard!
Als steeds meer beleggers zich dat gaan beseffen, zullen de koersen van aandelen van die bedrijven nu al geraakt worden.
Waarom gaat de Keystone pijpleiding van Canada naar de VS niet door? Ineens is het besluit van Obama ook wat dat betreft volkomen duidelijk. Die pijpleiding kan immers nooit geld gaan opleveren. Voor die pijpleiding er goed en wel ligt, is het over en uit met de olie die er doorheen moet gaan lopen.
BeursAccent abonnees gaat de complete uitleg over deze nieuwe energie krijgen.
Misschien een mooi moment of een abonnement op deze service te overwegen? www.beursaccent.nl

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *