LADEN

Typ om te zoeken

De eerste P2P tip

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

De eerste P2P tip

geld uitlennen, p2p lending, rente

In het systeem ziet u na inloggen de beschikbare leningen. Het platform is al zo groot dat de meest interessante leningen er letterlijk binnen enkele minuten weer uit zijn.
Om daar in mee te doen moet u er dus de hele dag op zitten, of… en dat is een prachtige aanvulling in het systeem, u doet automatisch mee.
U kan namelijk aangeven bij wat voor leningen u automatisch met een bepaald bedrag wilt meedoen en tot welk bedrag u in totaal wilt gaan.
De meeste leningen hebben dan ook honderden deelnemers die ieder voor zich voor slechts 10 tot 25 euro per lening meedoen. Zo is uw risico al heel snel enorm gespreid en doet u mee in leningen waar u ook vooraf van heeft gesteld dat u er, tegen een minimale rente, ook in mee wilt doen.
Ondanks dat niet iedereen netjes terugbetaald, is een rendement van 10%+ mogelijk.
Alle leningen worden op annuïteitenbasis afgelost. Uw inleg per lening wordt dus iedere maand een iets kleiner bedrag en iedere maand komt er dus geld (rente en aflossing) terug op uw rekening waarmee u weer (automatisch of handmatig) verder kunt.
Ik zag de rekening van een ervaren deelnemer en hij stond nu na een jaar handelen op 14% rendement.
Gaat u uit van 10%, dan is een meevaller dus mogelijk.
Ik heb nu zelf ingezet op 25 euro per lening die aan mijn kwalificaties voldoet.
Bij het inzetten er van kan je zien wat je instelling voor gevolgen heeft voor de beschikbaarheid van leningen. Als je heel streng bent, dan zal je weinig leningen vinden die aan je kwalificaties voldoen. Het is jouw keuze. Je kan het er allemaal wel wat veiliger op maken en dat kan weer positief uitpakken voor het uiteindelijke resultaat.

Open hier uw rekening en ontvang uw 20 euro bonus

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *