LADEN

Typ om te zoeken

Heeft u nog altijd een woekerpolis?

Bedrog en fraude

Heeft u nog altijd een woekerpolis?

De AFM heeft een goede tip gegeven aan iedereen die nog altijd tegen een woekerpolis aan zit te kijken. Hoewel de woekerpolissen aan zijn gepast, is het nog altijd een dure verzekering.
De vraag is dan ook gerechtigd of u er wel wat aan heeft.
In de meeste gevallen is u die woekerpolis door een tussenpersoon aan u verkocht.
De AFM heeft nu de sector aangegeven dat deze haar naam kan zuiveren door nu de houders van woekerpolissen een goed en degelijk vervolgadvies te geven. Een advies waar de klant wel wat aan heeft en een positie correctie op wat indertijd mis is gegaan.
In veruit de meeste gevallen bent u beter af met een ander (nieuw) product met een lagere kostenstructuur. Anders gezegd, de oude woekerpolis levert u vrijwel zeker niet op wat u er van verwacht, ook niet na de tegemoetkoming door de verzekeraar. Het blijft namelijk een slecht product.
Een goede adviseur kan met u doornemen wat in uw geval, financieel gezien, een betere oplossing is.
Dat kan u letterlijk duizenden euro’s op de einddatum schelen. De AFM stelt dus terecht dat het in uw eigen belang is om contact op te nemen met uw tussenpersoon.
Mogelijk dat uw tussenpersoon op dit vlak op dit moment nog gratis een goed heradvies wil geven. Vraag dat vooraf goed na.

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *