LADEN

Typ om te zoeken

Binnengekomen vraag

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Binnengekomen vraag

trump

“Blindelings kritiek geven op Trump zoals heel de media doet is vrij makkelijk.
Waarom nooit op de vorige presidenten??? Waren zeker NIET beter, en dan zaten wij nu al in een oorlog verwikkeld.”

Ik weet niet sinds wanneer de vraagsteller mijn nieuwsbrief leest, maar ik heb indertijd zo veel kritiek op Bush en Obama gehad dat ik op de eerste (zeer uitgebreide) no fly list terecht ben gekomen. De lijst waarop zelfs Bernie Sanders indertijd stond. Dat feit heb ik bij Trump nog niet voor elkaar. Ik ben in feite veel milder geworden.
(Toen ik in december 2018 een groot bedrag naar de VS overmaakte, werd dat geblokkeerd. Ik dacht dat de voormalige lijstvermelding toen de reden was, maar het was een naamsverwisseling van mijn BV met een tweetal bedrijven uit andere landen die er de oorzaak van was. Dat kan natuurlijk daarvoor ook al de reden van mijn vermelding zijn geweest.)

Zeg me eens wat heeft het voor zin om bij ieder commentaar op de huidige president ook even aan te geven hoe veel kritiek ik indertijd had op Obama, Bush, Clinton, Bush Sr. etc.

Hoeveel presidenten moet ik terug om het voor de Trumpfan ‘goed’ te doen en hoe vaak moet ik het riedeltje dan aflopen? Wat heeft die exercitie voor zin? Zo ver ik weet is Bill Clinton geen president meer. Is Obama dat ook niet meer en Bush Sr is al dood en Bush Jr is en blijft de idioot die hij altijd al was.

Is het dat Trump je favoriete president is en dat je graag alleen maar leest wat voor stabiele briljante geest hij is? Dat zou ik schrijven als hij dat zou zijn, maar zijn acties laten zien dat hij een liegende fantast is die geen enkele zin kan uitspreken zonder dat je denkt… Wat? Zijn voorkeur voor Rusland is meer dan verdacht en zijn acties zijn potentieel crimineel terwijl hij zich laat omringen door jaknikkers van laag allooi. Zo kan ik nog even doorgaan.

De VS is een prachtig land en ik beleg er mijn vermogen in. Hun president en het feit dat ze zo’n president kiezen is een ramp… maar meer voor hen zelf dan voor mij. De VS is nu voor de markt waar ik in zit goedkoop. Komt er een betere president, dan kan ik gaan oogsten. In die zin is Trump de president die ik me financieel gezien nu zou wensen. Moet hij echter niet herkozen gaan worden. Dat zou minder fijn zijn.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *