LADEN

Typ om te zoeken

Beleggersfair in Amsterdam

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Beleggersfair in Amsterdam

Vrijdag was ik de gehele dag op de beleggersfair in Amsterdam. Mocht er zelfs een presentatie houden. Ik had verwacht dat slechts 5 man zouden komen kijken, want tegelijk met mijn presentatie was er een plenaire sessie.
Tot mijn verheuging was de zaal afgeladen vol.
Dat had ik echt niet verwacht.
Bij de start lukte het niet mijn presentatie op de laptop te krijgen, en ik kwam niet ingelogd. Vervolgens viel tijdens mijn presentatie één van de twee schermen uit. Kortom, technisch gezien ruimte voor verbetering.
Toen ik eindelijk ingelogd was, bleek mijn account alle instellingen kwijt te zijn.
Er ging dus alles mis en helaas kan je dat niet verborgen houden. Aan de andere kant liet ik me er niet van mijn stuk brengen en ik heb keurig mijn presentatie gegeven zonder zenuwachtig te worden of me over de problemen op te winden.
Het aandeel ga ik morgen in het lunchwebinar bekend maken.
Wie daar dus morgen bij is, heeft één dag voorsprong op degenen die het aandeel pas te horen krijgen als het door mij op het video kanaal gezet gaat worden.
Vrijdag ging de koers al 3,8% omhoog. Dat wil niet zeggen dat dit een loterij zonder nieten is. Het is echter in mijn ogen wel een extreem kansrijk aandeel voor het komende jaar en een aandeel dat momenteel ook heel laag gewaardeerd wordt door beleggers. De waarde van het bedrijf is nu 16 miljard dollar en in ben van mening dat een waardering van 40+ miljard beter op haar plaats is.
Overigens geef ik drie keer per week een lunchwebinar samen met FXFlat. Ik raad u aan om bij hun ook een brokeraccount te openen, zeker als u veel in aandelen actief bent! Ook daytraders kunnen hier terecht voor een fantastische rekening.

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *