LADEN

Typ om te zoeken

Beleggen met een systeem (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Beleggen met een systeem (Tom Lassing)

De titel zegt het echt heel goed, beleggen met een systeem. Aloys Mattijssen heeft een systeem ontwikkeld waarmee actieve beleggers op een ontzettend mooie manier zelf in de valutamarkt actief kunnen zijn.
Het systeem volgt verschillende indicatoren en als vier daarvan met elkaar overeenkomen, dan kan je de positie innemen.
Hij heeft me het systeem laten zien. Het is niet feilloos, maar er zit wel een prachtig stukje ‘extra’ in. Dat is namelijk dat hij vaak bij een slechte positie toch nog neutraal de markt uitkomt.
Het is ontwikkeld voor de forex daghandel. Het is ook echt zo dat hij soms maar minuten in de markt zit.
Maar je hebt als belegger zelf het heft in handen. Je moet nog altijd zelf besluiten of je de positie inneemt, of dat je haar laat lopen.
Standaard werkt Aloys met twee systemen. Een langzaam systeem dan enkele keren per week een positie zal aangeven en den sneller systeem dat dagelijks enkele posities aangeeft.
Zijn systeem is gemaakt vanuit zijn eigen handelen. Het heeft dan ook enkele onderdelen die je nergens anders in software zult aantreffen.
Aloys zelf is een zeer ervaren trader die ooit zelf nog op de optievloer actief is geweest.
Hij is graag bereid zijn systeem in Best te komen presenteren. U bent er van harte welkom. We zullen slechts hooguit zo’n 15 personen per sessie toelaten, zodat er ook echt tijd is om het u goed uit te leggen.
Dit is namelijk valutabeleggen voor serieuze beleggers die er aan denken er hun inkomen van te maken of het er in ieder geval mee aan te vullen.
U bent ook welkom als u nog nooit actief in valutabeleggen bent geweest. Dit is dan een mooi moment om kennis te maken met deze kant van het beleggen.
Toegangkosten zijn 10 euro per persoon.
Dat is niet omdat we er rijk van willen worden, maar meer dat we zekerheid willen hebben dat iedereen die zich heeft opgegeven ook daadwerkelijk komt. Koffie en thee en parkeren is gratis.
Geef u hier op.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *