LADEN

Typ om te zoeken

Belangrijke dag voor bitcoin (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Belangrijke dag voor bitcoin (Tom Lassing)

Vandaag zal mogelijk gaan blijken of er een splitsing komt in bitcoin. Niet iedereen is overtuigd van de voorgestelde veranderingen en het kan dus zo zijn dat er hierdoor twee bitcoins gaan ontstaan.
Daarbij is er nu een ICO voorgesteld met een cryptomunt gedekt door goud.
Naast dit alles heeft de Amerikaanse toezichthouder aangegeven dat ICO’s wat hen betreft voortaan vallen onder de bestaande regelgeving voor securities.
Dat was al direct tegen het zere been van de uitgever van de goudgedekte cryptomunt, want goud is nog nooit een security (aandeel) geweest. Dat kán dus gewoon geen onderwerp van die voorgestelde regelgeving zijn.
De wanorde geeft goed aan hoe het tegenwoordig met de wereld gesteld is.
Het is niet alleen de VS die politiek stuurloos is. Ook nieuwe technologieën zijn uiteindelijk niet goed genoeg opgezet. Dat hadden ze toch moeten voorzien dat een wereldwijde munt niet slechts 5 transacties per seconde aankan.
De SEC die ziet dat een nieuwe markt zich stormachtig ontwikkeld en dan geen nieuwe wetgeving ontwikkeld, maar oude wetgeving van toepassing verklaard op moderne producten. Je wéét gewoon dat het niet gaat werken.
Ik vrees dat bitcoin nu BTC en BCC gaat worden. Ik heb ze doelbewust geen van beide op dit moment.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *