LADEN

Typ om te zoeken

Banenrapport VS

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Banenrapport VS

Vrijdag een enorme verrassing in de VS. Het banenrapport kwam uit en dat zette bijna iedereen op het verkeerde been. Er was namelijk verwacht dat de economie zou afkoelen en dat het banenrapport negatief zou zijn.
Er kwamen echter 336.000 banen bij en dat was een complete verrassing. Het was dubbel zo veel als verwacht was en dat was al erg positief ingeschat.
De werkloosheid ligt op 3,8% en dook dat is een enorm laag cijfer.
Bidenomics blijkt te werken.
Waarom stond iedereen op het verkeerde been?
De gestegen rente en de constante stroom aan negatieve berichten van rechtse politici deden steeds meer mensen het idee krijgen dat het inderdaad slecht met de economie van de VS gaat. Immers, als je de Republikeinen hoort, dan is bijna iedereen dakloos in de VS, is er geen medische zorg meer en om groenten te kopen moet je volgens Trump jezelf identificeren.
Als je die onzin dag in dag uit hoort, dan ga je er in geloven. Immers, ze kijken en luisteren naar altijd dezelfde zenders en die spuwen altijd dezelfde onzin uit.
Ik blijf zeggen dat je als belegger je eigen plan moet trekken en je eigen visie moet ontwikkelen. Als je altijd alleen maar naar dezelfde zenders kijkt, dan doe je jezelf tekort.
Daar was vrijdag een mooi voorbeeld van.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *