LADEN

Typ om te zoeken

Amerikaans politiek nieuws

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Amerikaans politiek nieuws

Trump heeft zijn eerste 100 dagen zelf als een enorm succes afgeschilderd. Hij geeft zichzelf dan ook het hoogste cijfer. Ik denk dat hij gelijk heeft. Hij heeft het fantastisch gedaan en ik hoop van harte dat hij de komende vier jaar net zo succesvol blijft.


– Het Amerikaanse congres heeft zondagavond een akkoord weten te bereiken over het budget van de federale overheid er is nu tot eind september weer geld.
– Zuid Korea heeft ook een proefje meegekregen van de onbetrouwbaarheid van het huidige Amerika. Ineens kwam Trump met de mededeling dat hij vond dat Zuid Korea het door Amerika aangeboden anti-raketsysteem maar moest betalen. Diplomaten hebben de zaak weer glad moeten strijken, want het anti-raketsysteem was een aanbieding van de VS. Trump sprak weer eens voor zijn beurt en uiteraard ook weer zonder kennis van zaken. Hoe lang blijft de wereld deze nitwit nog serieus nemen?
– Het belastingplan van Trump is niet veel meer dan een enorme belastingverlaging voor grote ondernemingen en superrijken. Zelfs veel Republikeinen vinden dit te ver gaan. Het plan zou de begrotingstekorten van de VS enorm doen toenemen. De kans dat dit plan het gaat halen wordt dan ook niet groot geacht.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *