LADEN

Typ om te zoeken

Woensdagtrader strategie 2009

Advertenties

Woensdagtrader strategie 2009

Wij zien 2009 het eigenlijk het meest optimistisch tegemoet voor onze WoensdagTrader strategie. Voor de kortere termijn beleggen, maar toch slechts één keer per week handelen. Waarop zo optimistisch? De kans is groot dat we nu in een forse "bear market rally" terecht komen, dus een voorlopig stijgende beurs. Met WoensdagTrader profiteren we daar uiteraard volop van. Maar daarna is de kans ook groot dat weer een forse daling zal worden ingezet! En dáár profiteren we ook van. Omdat de koersgrafiek zoveel ruimte laat zien voor een forse rally, en er dus automatisch nadien kans is op een forse correctie na die rally, zijn we met onze strategie ideaal gepositioneerd om van zowel een stijgende áls een dalende beurs te profiteren! Bovenstaand zou een mooi scenario zijn, maar ook als volgende week al zou blijken dat de beurs besluit om toch het zuiden op te zoeken, kunt u daar met WoensdagTrader volop van profiteren. Plezier dus in plaats van pijn! Wij denken dan ook dat 2009 voor WoensdagTrader een schitterend jaar gaat worden.
Bent u een korte termijn belegger en wilt u ook van dalende koersen profiteren? En dat doen zonder dat u in opties of futures hoeft te beleggen?
Of houdt u niet van short gaan, maar wilt u bij een dalende beurs liever op tijd uitstappen en lekker langs de kant blijven?
Kijk dan snel op WoensdagTrader.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *