LADEN

Typ om te zoeken

18% dividend

Advertenties

18% dividend

Vandaag verschijnt weer een splinternieuw "Super Rendement Rapport" en deze maand hebben we een aandeel ontdekt waarvan de koers in de afgelopen maanden fors is gedaald door de subprime crisis. Onterecht, want het bedrijf heeft voor slechts 3% van haar activiteiten hiermee te maken. Hierdoor zien we de rare situatie dat een aandeel fors is afgestraft, terwijl voor dit jaar gewoon een winststijging van 15% wordt verwacht én terwijl het dividendrendement maar liefst 18% is!
Profiteren van de subprime crisis? Dan is het nu de tijd om uw kans te grijpen! Bovenvermeld aandeel betaalt 18% dividend en u zult begrijpen dat er een moment komt dat beleggers ontdekken dat hier een juweel onterecht in koers is gedaald en dat er een enorm dividend te rapen valt.
Wilt u bij de eersten zijn die profiteren? Dan heeft u een aandeel in bezit met een winstpotentieel van meer dan 100% én een dividendrendement van 18%. Bestel snel het splinternieuwe "Super Rendement Rapport" en profiteer van een unieke mogelijkheid.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *